Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 4+kk v osobním vlastnictví 93 m², Playas de Vera (ID 176-NP01331)

ulice Calle Jacaranda, Playas de Vera – část obce mapa

253 000,00 € ( za nemovitost)
CÚsporná

kk
4x
93 m2
1/3

Prodej bytu 4+kk, 93m2, Puerta de Oriente, Vera Playa

Nabízíme Vám ke koupi tento byt 4+kk s vlastní zahradou 62m2, dvěma koupelnami a parkovacím stáním. Byt č. 24 se nachází v přízemí bloku č. 2, který je nyní nově ve výstavbě, ke kolaudaci bude na konci roku 2024.

Poznejte "Puerta de Oriente" budete překvapeni! Navštivte náš vzorový byt a objevte vytříbený design a kvality našich apartmánů. V "Puerta de Oriente" je vše navrženo tak, abyste si užili maximální prostor, relaxaci a pohodlí, v souladu s přírodou, pouhých 400 metrů od obrovské pláže Vera známé jako "El Playazo".

Domy mají extra výšku stropů (2,95 m). Kuchyň je plně zařízena a je integrovaná s obývacím pokojem s jídelnou a barem. Dveře a vestavěné skříně jsou lakované v bílé barvě a podlaha je laminátová. Horko-studená klimatizace je vedena potrubím a teplá voda je generována nejmodernějším zařízením Aerothermal, což je technologie, která ušetří až 70 % spotřeby elektrické energie ve srovnání s tradičními systémy. Navíc do obývacího pokoje-jídelny a ložnic zařazujeme nízkospotřebové digitální radiátory. Všechny koupelny jsou se sprchovým koutem, s vestavěnými zrcadly a také s posuvnými dveřmi, kamennou deskou a skleněnou příčkou v hlavní koupelně. Žaluzie v obývacím pokoji a ložnicích jsou elektrické, hermetické zavírání a nastavitelné lamely. Zahrady a střešní terasy jsou dodávány s hotovými podlahami kombinující umělou trávu a krásnou dlažbu imitující dřevo. Každý dům má vlastní venkovní parkovací stání. Každý blok má samostatný výtah.

Budovy i domy mají řadu bioklimatických architektonických charakteristik (orientace, izolace, okna a okenice, pergoly), které umožňují optimální přirozenou regulaci větrání, teploty a světla v různých ročních obdobích. Společné prostory tvoří náměstí pro pěší a zelené plochy s velkým bazénem pro dospělé a dalším pro děti na centrálním náměstí. Celá urbanizace je bez architektonických bariér pro handicapované. Na "Puerta de Oriente" je zaručen klid a relaxace.

Typy jsou přízemní se dvěma soukromými zahradami, po jedné v každé orientaci, což vám umožňuje užívat si slunce nebo stín, kdykoli chcete v závislosti na denní době nebo ročním období. První patra mají terasy a penthouse mají velké střešní terasy s panoramatickým výhledem na moře a okolí.

Vera Playa disponuje veškerým občanským vybavením a krásnými plážemi, které jsou cca 8km dlouhé a příjemně široké. V této oblasti jsou i v zimním období velmi příjemné teploty.

Na letiště Almería se dostanete za necelou hodinu, do Alicante za 2 hodiny, do Malagy za 3 hodiny a do Madridu za 5 hodin autem.
V zimním období se můžete vydat do hor Sierra Nevada, z pláže přímo na lyže trvá cesta autem 2,5 hodiny.
Nyní je Již nově schválen úsek rychlovlaku El Corredor del Mediterráneo, který má zastávku ve Vera přibližně 2 km od domu. Cesta vlakem do Málagy, Alicante a Madridu tak bude časově zkrácena na více než polovinu cesty autem. Koridor rychlovlaku bude dokončen ke konci roku 2025.

Pro více informací mne neváhejte kontaktovat.
Cena:
253 000 EUR / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Cena neobsahuje 10% DPH, notářský poplatek a registrační poplatek.
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Tereza Eichlerová
RE/MAX Drive
Tyršova 194
Benešov, 25601
Česká republika
Tel. na makléře: +420 775 052 545
Tel. do kanceláře: +420 317 702 636
E-mail: tereza.eichlerova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 176-NP01331
Dispozice:
4+kk
Číslo podlaží:
1
Počet podlaží v objektu:
3
Podlahová plocha:
93 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Ve výstavbě (hrubá stavba)
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Bazén:
Ano
Bezbariérový byt:
Ano
K nastěhování:
31. 12. 2024
Elektřina:
400 V
Občanská vybavenost:
Kompletní síť obchodů a služeb
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
108 m²
Počet parkovacích míst:
1
Rok výstavby:
2 024
Terasa:
Ano
Umístění objektu:
Centrum obce
Voda:
Zdroj pro celý objekt, Dálkový rozvod, Rozvod studené a teplé vody
Vybaveno:
Ano
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
C