Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej mobilheimu / houseboatu 43 m², Praha 8 - Karlín (ID 193-NP02043)

ulice Rohanské nábřeží, Praha 8 – Karlín mapa

5 390 000 Kč ( za nemovitost)

Exkluzivně

PRVOK jedinečné 3D tištěné umělecké dílo, ve kterém se dá i bydlet, z dílny sochaře Michala Trpáka

PRVOK je první český experimentální 3D tištěný dům umístěný na vodu, který přitahuje pozornost celého světa a získal mnohá mezinárodní ocenění. Zprávy o Prvokovi vyšly na všech kontinentech. Vy se nyní můžete stát jeho majitelem a investovat tak do umění i bydlení zároveň.
PRVOK je dílem Scoolpt.cz a navrhoval sochař a vizionář Michal Trpák, který se nadchl pro spojení moderních technologií, architektury a výtvarných principů pro dosažení revoluce ve stavebnictví. Architektura domu byla inspirována organickým světem s použitím přelomové robotické technologie 3D tisku betonem.

PRVOK váží 32 tun a původně byl umístěný na pontonu na Vltavě u Střeleckého ostrova. Samotný tisk domu revoluční technologií trval celkem 22 hodin, jeho životnost byla stanovena minimálně na 100 let. Jelikož dům vyvolal obdiv nejen v České republice, je skvělou investiční příležitostí. Využíván může být pro bydlení, také jako rekreační sídlo s umístěním na vodní ploše nebo pevnině, ale především je to ale investice do umění a prvního takového projektu, který v ČR spatřil světlo světa.

PRVOK je Oválný „hausbót“ , který poskytuje obytnou plochu 43 m2 a dispozici má 2+kk. Pravoúhlé stěny zde nehledejte, ostatně i okolní krajinu budete pozorovat z oken ve tvaru elipsy. Prvok je nadstandardně vybaven nejlepšími materiály na trhu a designovým zařízením převážně od českých značek a designérů ve spojení s moderními technologiemi a funkcí „chytrého domu“ ovládaného i aplikací v mobilu.

PRVOK poskytuje exkluzivní zázemí, kde v kuchyni Oresi, vybavenou indukční deskou, horkovzdušnou troubou, vestavnou myčkou, ledničkou a pračkou se sušičkou můžete plnohodnotně tvořit Vaše gastro zážitky. Obývací část tvoří společenské a zároveň i relaxační srdce domu. Ukrývá v sobě 3D tištěnou repro soustavu, která rozezní prostory krystalicky čistým zvukem. Pro světelnou pohodu zde bylo instalováno ikonické designové osvětlení od české sklářské firmy Brokis, která sem dodala i skleněnou zástěnu vyrobenou z fuzovaného skla. Police byly vyrobeny ze subfosilního dubu starého šest tisíc let vytěženého na Ostravsku.
Koupelna poskytuje prostor nejen pro očistu těla, ale i dokonalý relax ve sprše, která recirkuluje vodu. Parní lázně Grohe povyšují koupelnu na dokonalý SPA zážitek.. Ložnice s královskou dubovou postelí z Novohradských hor a matrací na míru završuje vybavení domu a skýtá zaručené pohodlí pro kvalitní spánek.

PRVOK je aktuálně napojen přípojkou vody, odpadní kanalizace a elektřiny. Je energeticky úsporný a může být napájen i fotovoltaikou s využitím "ostrovního systému" . O adekvátní teplotní klima se stará centrální klimatizace a také zelená střecha a stěny. To vše vyzdvihuje tvůrcovu myšlenku vzniku: PRVOK - živoucí organismus.

PRVOK je aktuálně umístěn na okraji rybníku v Safari Resortu v jižních Čechách – v Hluboké u Borovan. Nový majitel si jej následně umístí na svůj vlastní pozemek nebo vodní plochu. Ozvěte se a splňte si sen o jedinečném díle z tvorby Michal Trpák.
Cena:
5 390 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

5 390 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Zdeněk Štourač
RE/MAX G8 Reality 5
Moravské náměstí 754/13
Brno, 60200
Česká republika
Tel. na makléře: +420 733 679 958
Tel. do kanceláře: +420 725 932 775
E-mail: stourac.team@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 193-NP02043
Celková plocha:
43 m²
Druh objektu:
Skeletová
Stav objektu:
Novostavba
Typ nemovitosti:
Malé objekty, garáže
Zastavěná plocha:
43 m²
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vybaveno:
Ano