Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 310 m², Svinošice (ID 197-NP04534)

Svinošice, okres Blansko mapa

3 990 000 Kč ( za nemovitost)

310 m2
Exkluzivně

Stavební pozemek 310 m2 se stavebním povolením, Svinošice

Nabízíme k prodeji exkluzivní stavební pozemek o rozloze 310 m² v malé obci Svinošice, která leží 18 km od historického města Brna. Tento pozemek (parcelní čísla 79 a 80) přichází s již vyřízeným stavebním povolením pro vytvoření Vašeho nového rodinného domova.

Příjezd k pozemku je po obecní asfaltové komunikaci, která je v těsném sousedství s pozemkem. Všechny IS (vodovod, kanalizace, elektrická energie, plynovod) se nachází při hranici pozemku.

V souladu s platným stavebním povolením můžete zahájit stavbu rodinného domu o jednom nadzemním podlaží s obytným podkrovím a sedlovou střechou se sklonem 30°. Rozměry domu jsou 14.5 x 7.6 m.

Svinošice jsou malou obcí s 350 obyvateli a najdeme ji v sousedství Moravského krasu, jihozápadním směrem od města Blanska, na jižním úpatí Dubového kopce (523 m. n. m.) v údolí, tvořeném říčkou Kuřimkou. Od severního okraje obce se rozprostírá rozlehlý les, táhnoucí se kolem města Blanska k obci Černá Hora. Obec má budovu obecního úřadu s kancelářemi, společenskou místností a veřejnou knihovnou, kulturní dům, hřiště na nohejbal s klubovnou a skladem. V obci je hostinec, hotel s možností ubytování a několik soukromých provozoven služeb. Obec má vlastní kanalizaci, vodovodní síť, telefonní rozvod a možnost bezdrátového připojení k internetu. Obec je plynofikována. V roce 2018 byla v obci zřízena mateřská škola nad budovou kulturního domu.
Výborné dopravní spojení do Brna i Blanska.

Ve spolupráci s předním evropským německým výrobcem dřevostaveb firmou HAAS FERTIGBAU nabízíme pro zájemce nízkoenergetickou novostavba rodinného domu se zárukou 30 let!
Nízkoenergetická dřevostavba-energetická třída A na klíč, s důrazem na nejvyšší kvalitu použitých materiálů a provedených prací. Užitná plocha RD je 126 m2 + terasa, celková zastavěná plocha domu je 85 m2. Orientace obytných místností je navržena směrem do zahrady. Dispozičně je dům řešen jako 4+kk s velkým společným prostorem a samostatnou garáží. Z obytného prostoru je francouzskými okny zpřístupněna pobytová terasa na zahradě. Vytápění zajištuje tepelné čerpadlo a je řešeno jako podlahové v celém domě.. Spotřeba celkové energie na vytápění je 10,7 MWh/rok! Záruka na konstrukci domu je 30 let! Možnost dodávky RD ve stupni hrubá stavba, k dokončení nebo na klíč.

Pro více informací kontaktujte makléře zakázky.
Cena:
3 990 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Cena vč. provize a právních služeb
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

3 990 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ing. Jan Sigmund
RE/MAX Magnum
Banskobystrická 819/52
Brno, 62100
Česká republika
Tel. na makléře: +420 725 958 033
Tel. do kanceláře: +420 733 679 901
E-mail: jan.sigmund@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 197-NP04534
Druh pozemku:
Pro bydlení
Celková plocha:
310 m²
Inženýrské sítě:
Vodovod, Kanalizace, Plyn, Elektřina
Typ nemovitosti:
Pozemky
Elektřina:
230 V
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Pošta
Umístění objektu:
Klidná část obce