Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej chaty / chalupy 300 m², Světlá Hora (ID 083-NP04065)

Světlá Hora – část obce Suchá Rudná mapa

9 990 000 Kč ( za nemovitost)

5+
300 m2
3459 m2
2
Exkluzivně

Prodej chaty v Suché Rudné

Rád bych Vám nabídl ke koupi tuto zajímavou nemovitost-chatu, která se nachází v obci Světlá Hora, a to přesněji v její části Suchá Rudná, jenž je součástí krásných a drsných Jeseníků. Chata není podsklepena a byla postavena jako nová v roce 1988 na původních základech německé chalupy. Je zasazena v udržované zahradě o výměře 2.829 m2, jež nabízí dokonalé soukromí a sportovní vyžití.
Chata má tři zcela samostatné mezonetové apartmány. Ideální příležitost pro možnost využití jednotlivých apartmánů pro kombinaci rodinné rekreace a komerčního využití ke krátkodobým pronájmům. Kapacita jednotlivého apartmánu jsou 4 lůžka + dvě přistýlky. Celková kapacita chaty je 12 lůžek + 6 přistýlek. Okna jsou dřevěná a doplněna o předokenní žaluzie. V roce 2003 proběhla rozsáhlá rekonstrukce a chata byla zateplena polystyrenem o tloušťce 7 cm a stropy byly zaizolovány vatou. Každý apartmán má vlastní vytápění akumulačními kamny a k dispozici je také krb. Ohřev vody je zajištěn dvěma bojlery pro jeden apartmán. V roce 2010 byla pro celou chatu vybudována nová biologická čistička odpadních vod. Vlastní vodovodní vrt hluboký 27 m ve skalním podloží, který produkuje horskou vodu majitelé pořídili včetně kvalitní technologie v roce 2021. Kvalitní voda a čistý vzduch jsou nesmírnou předností této oblasti.
Celkem jsou k dispozici tři samostatné apartmány.

Přízemí /56 m2/ – zádveří, technická místnost, WC, schodiště, předsíň, obývací pokoj se vstupem na vlastní terasu a rozkládací pohovkou a plně vybavená kuchyně
Podkroví – sklad, předsíň, samostatné WC, prostorná koupelna a čtyřlůžková ložnice s přímým vstupem na balkon
Zahradní posezení u chaty a sportovní vyžití pro všechny apartmány je opravdu bohaté. Zahrada umožňuje jak sportovní vyžití (víceúčelové hřiště, trampolína, dětské zázemí, houpačky, venkovní bazén vyhřívaný tepelným čerpadlem) tak i odpočinek nebo posezení u krbu s udírnou.
Součástí naší nabídky je veškeré vnitřní i venkovní vybavení chaty. Vzhledem ke třem samostatným apartmánům je případné využití chaty opravdu bohaté a je možno jej libovolně kombinovat. Je vhodná nejen k privátnímu užívání a rodinné rekreaci, ale současně je možno chalupu i veřejně pronajímat, a to buď částečně nebo jako celek.
Lokalita, kde se chata nachází je vzdálena pouze šest kilometrů od rozcestí a parkoviště Hvězda, odkud je to dalších 6 km na vrchol Pradědu. Karlova Studánka, jejíž okolí se vyznačuje nejčistším vzduchem ve střední Evropě umožňuje návštěvu letních lázní s bazénem se nachází pouze 7 km od chaty. Na své si přijdou v létě zejména cyklisté, kterým začíná značená cyklotrasa hned vedle chaty. Samotná poloha chaty v nadmořské výšce 660 m.n.m. zajišťuje dobré sněhové podmínky pro zimní sporty. V okolí je několik desítek kilometrů upravovaných tréninkových běžkařských tratí, které jsou strojově upravovány. Nejbližší sjezdovka je v lyžařském areálu Annaberg vzdáleném autem tři kilometry.
Rád bych Vás tímto pozval na osobní prohlídku této zajímavé nemovitosti.
Cena:
9 990 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

9 990 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Zdeněk Šupina
RE/MAX Elite Reality
17. listopadu 525/9
Šumperk, 78701
Česká republika
Tel. na makléře: +420 737 729 446
Tel. do kanceláře: +420 733 644 669
E-mail: zdenek.supina@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 083-NP04065
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
300 m²
Plocha parcely:
3 459 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Chaty a rekreační objekty
K nastěhování:
1. 6. 2024
Elektřina:
400 V
Odpad:
Čistička odpadních vod pro celý objekt
Celková plocha:
300 m²
Zastavěná plocha:
258 m²
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Rozvod studené a teplé vody
Vybaveno:
Ano