Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 95 m², Košátky (ID 096-NP05105)

Košátky, okres Mladá Boleslav mapa

Prodáno
GMimořádně
nehospodárná

3x
95 m2
2506 m2
2
Exkluzivně Prodáno

Prodej RD s velkým pozemkem v krásné krajině s dobrou dostupností na Černý Most

Nabízíme vám dům, umístěný v čisté přírodě, na okraji obce Košátky s pěkným výhledem do údolí, kterým se klikatí potok s průzračnou vodou. Dům, který byl kolaudovaný v 60. letech jako rodinný s číslem popisným, je umístěný u přístupové cesty na mírně svažitém slunném pozemku (2 506 m²) s jižní orientací. V domě je funkční rozvod elektřiny, rozvod vody z vlastní studny (18m) a svod odpadů do septiku. Na hranici pozemku jsou přivedena přípojná místa pro kanalizaci a obecní vodovod.
Dispozice domu je rozložena do 2. nadzemních podlaží, s celkovou výměrou cca 80m2, ve kterých naleznete bytovou jednotku 3+1 a dalších 5 menších místností v suterénu. V prvním vstupním podlaží se nachází tři samostatné pokoje, s centrální kuchyní, wc a terasa. V suterénu nalezneme centrální chodbu spolu s dílnou, technickou místností, koupelnou, dvěma sklady a venkovní otevřenou kůlnou.
Konstrukce rodinného domu je kombinovaná - na zděné podezdívce se nachází dřevěná nástavba - kvalitním montovaná sibiřská chata s výbornými tepelně izolačními vlastnostmi. Okna jsou původní, dvojitá-dřevěná. Vytápění je řešeno kamny na tuhá paliva. V kuchyňské místnosti a koupelně je umístěn el. boiler na ohřev vody. V celém objektu jsou nainstalované radiátory napojené na centrální kotel nicméně systém etážového topení není nyní plně funkční. Střešní krytina - eternitová taška. Dům je v udržovaném stavu, určený spíše k rekonstrukci či přestavbě.
Dle platného územního plánu je max. zastavěnost pozemku až 25%. Pozemek je zařazen v kategorii BV - bydlení ve venkovských domech, dle využití, lze realizovat objekt nízkopodlažní, funkčně smíšené zástavby venkovského bydlení v rodinných domech, příp. s hospodářským zázemím, bydlení v rodinných domech a chalupách s možností nerušícího podnikání.
Součástí prodeje je i pozemek o výměře 551 m², který je evidovaný jako ostatní plocha/ neplodná půda, který se nachází pod spodní částí pozemku s rodinným domem, využitelný jako zeleň.
Košátky je menší obec v mírně kopcovité krajině, ze tří stran obklopená lesy. Obcí protéká Košátecký potok, ve kterém, pokud máte štěstí, můžete zahlédnout i hbitého pstruha.
Vesnice má dobré spojení autobusem mezi Byšicemi a Benátkami nad Jizerou nebo alternativně vlakem, který vás dopraví do Prahy, nebo Mladé Boleslavi. Automobilem je to asi 30 minut na Černý Most, na severní okraj Prahy či do Mladé Boleslavi.
Pokud chcete opustit ruch velkoměsta, nabízíme vám jedinečnou příležitost pro bydlení či rekreaci ve zdravém prostředí, s kvalitní vodou, čistým ovzduším a případně i možnost vlastního ekologického hospodaření na rozsáhlém pozemku. V obci Košátky na vás čeká místní obecní hospoda, dětské hřiště, zámek Košátky s bývalou zámeckou bažantnicí a muzeum alchymie a perníku. Základní škola a mateřská školka se nachází v sousední obci Byšice, spolu s ostatní občanskou vybaveností.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
konečná cena včetně provize RK a právního servisu
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Dita Martínková
RE/MAX Diamond
Samcova 1177/1
Praha 1 - Nové Město, 11000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 776 066 033
Tel. do kanceláře: +420 224 247 291
E-mail: dita.martinkova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 096-NP05105
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
95 m²
Plocha parcely:
2 506 m²
Druh objektu:
Dřevěná
Stav objektu:
Dobrý
Druh stavby:
Rodinný dům
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Počet bytů celkem:
1
Elektřina:
230 V
Garáž:
Ano
Odpad:
Septik
Zastavěná plocha:
60 m²
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Okraj obce
Energetická náročnost budovy:
G