Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 2+kk v osobním vlastnictví 35 m², Fieberbrunn (ID 183-NP01022)

Fieberbrunn – část obce mapa

268 700,00 € ( za nemovitost)
CÚsporná

kk
2x
35 m2
2/4
Exkluzivně

Prodej byty 2+kk v obci Fieberbrunn

Jet na dovolenou. Užívat si. Investovat. Benefit Ski IN, Ski OUT - z postele na sjezdovky
ADEA Lifestyle Suites Fieberbrunn se nachází v luxusním 4* nadstandardním zařízení přímo u údolní stanice horských drah Fieberbrunn. V zimě máte přímo na dosah jednu z největších a nejatraktivnějších lyžařských oblastí v Alpách, Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn.
Proplétejte se sjezdovkami na 270 kilometrech sjezdovek a užijte si dokonalé podmínky pro bílé zimní sporty. Vždy na očích: výrazný Kitzbühelský roh.
ADEA Lifestyle Suites and Lodges jsou profesionálně provozovány provozní společností. V závislosti na designu a cenové relaci se Suites and Lodges skládají z jedné až čtyř ložnic, mají velikost mezi 35 m2 a 172 m2 a jsou zařízeny ve vysokém standardu v moderním alpském stylu.
Mají fantastický výhled na hory a prostorné balkony nebo terasy. Některé jednotky mají soukromé sauny a krby. Přirozeně jedna věc by na dovolené neměla chybět: relaxace.
A o to je v ADEA Lifestyle Suites postaráno. Čeká na vás prostorné wellness s bazénem, ​​koupacím jezírkem, plochami na opalování a různými saunami. Ideální pro načerpání sil a užít si zasloužený relax. Co může být hezčího po dni stráveném v horách?Idylický Fieberbrunn přímo u údolní stanice lyžařského areálu Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn stojí za návštěvu v každém ročním období. Někoho hned okouzlí majestátní hory nebo báječná alpská kuchyně. Pro ostatní jsou to místní obyvatelé s jejich vřelou osobností a přátelskou kulturou přivítání. Četné možnosti aktivit navíc přispěly k tomu, že lidé do hor odjakživa jezdí trávit dovolenou právě zde. Tyrolsko je srdcem Alp a centrem horských sportů – v létě i v zimě, dnes i v budoucnu.
V případě zájmu Vám rádi osobně zašleme další podklady, půdorysy, prospekty a individuální kalkulaci návratnosti.Fieberbrunn je největší město v Pillerseetal. Obchodní město Fieberbrunn leží v údolí Fieberbrunner Ache mezi Kitzbühelskými Alpami na jihu a západním úpatím Leoganger Steinberge.
Dobrá sociální infrastruktura s obchody pro každodenní potřeby, školkou, školou a lékaři dělá z Fieberbrunnu žádané místo k životu.Jezero Lauchsee je důležité pro letní turistiku, stejně jako 150 km turistických stezek a značených tras pro horská kola. Další atrakcí je Wildseeloder. Golfisté se mohou svému koníčku věnovat také na jednom z četných golfových hřišť v okolí.
Díky zaručenému sněhu je Fieberbrunn oblíbeným střediskem zimních sportů. Lyžařský areál je známý především svými freeridovými nabídkami. V rámci světově oceněného Skicircusu Saalbach / Hinterglemm je k dispozici celkem 270 kilometrů sjezdovek. Kromě lyžování je pro běžkaře k dispozici 27kilometrová síť běžeckých tratí.
fakta:Vyřízení hypotečního úvěru je možné s místní bankou a to zařídíme za lepší úrokovou sazbu jak v České Republice• Známé akce: Freeride Championships, Bourbon Street Festival, biatlon v Hochfilzenu
Vzdálenost na letiště: Mnichov 173 km, Salzburg 105 km, Innsbruck 110 km
Cena:
268 700 EUR / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Josef Havlíček
RE/MAX Active Broker
náměstí Republiky 751
Tachov, 34701
Česká republika
Tel. na makléře: +420 777 740 770
Tel. do kanceláře: +420 371 120 180
E-mail: josef.havlicek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 183-NP01022
Dispozice:
2+kk
Číslo podlaží:
2
Počet podlaží v objektu:
4
Podlahová plocha:
35 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Užitná plocha:
35 m²
Umístění objektu:
Centrum obce
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
C