Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej jiných prostor 50 m², Ralsko (ID 254-NP00536)

Ralsko – část obce Boreček mapa

990 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

50 m2
Exkluzivně

Prodej vodárny

Nabízíme k prodeji objekt bývalé vodárny. Jedná se o zděný objekt o zastavěné ploše 66m2. V územním plánu jsou přípustné stavby zejména pro zásobování vodou, likvidaci odpadních vod, výroba a zásobování energiemi (teplo, elektřina), dopravu produktů (plynná a kapalná média), elektronické komunikace (telekomunikace, radiokomunikace), rozhledny. Dále jsou v této ploše přípustné terénní úpravy (zejména náspy, zářezy, opěrné zdi, propustky a přemostění) kromě těžebních prací a skládek odpadů, drobná sakrální architektura (zejména památníky, křížky, kapličky), informační a reklamní zařízení, vodní plochy do 200 m², vodoteče, doprovodná a ochranná, veřejná zeleň (včetně parkových úprav), veřejné a účelové komunikace, odstavné a parkovací plochy osobních automobilů vč. objektů k odstavování a parkování osobních automobilů (garáže, dvougaráže), pokud slouží pro přímou dopravní obsluhu příslušných ploch, pozemky a stavby pro správu a údržbu ploch, pozemky pro skladovánía manipulaci nesloužící pro skladování a manipulaci s hořlavými a chemickými látkami, které mohou způsobit znečištění životního prostředí protipovodňové a protierozní, protihlukové, protiexhalační, ochranné, bezpečnostní stavby a opatření,technologická zařízení, oplocení. Pozemek i objekt je napojen na vodovodní řad i el. energii.

Bylo zažádáno o změnu územního plánu na plochu smíšených aktivit, pozemky staveb se smíšenou funkcí: domy smíšené funkce občanské vybavení: zejména předškolní a základní školní výchova, kultura, sociální služby, zdravotní služby, veterinární služby, veřejná správa, bezpečnost, administrativa, obchodní prodej, stravování, nevýrobní služby, výstavnictví, sportovní aktivity, ubytovací zařízení: penziony, ubytovny, hotely, výroba a skladování: zejména nerušící výroba včetně zemědělské, sklady, opravny, výrobní služby, pěstitelská a chovatelská činnost: zejména výrobní služby, zemědělské a lesnické služby, zahradnictví, skleníkové areály, technické služby obce, zvláštní zájmy: zejména bezpečnost státu, civilní ochrana, vězeňství.


V případě zájmu volejte makléři nabídky.
Cena:
990 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

990 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ing. Marta Dostálová
RE/MAX Age
Husova 557
Slaný, 27401
Česká republika
Tel. na makléře: +420 724 895 888
Tel. do kanceláře: +420 730 165 156
E-mail: marta.dostalova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 254-NP00536
Typ nemovitosti:
Komerční prostory
Druh prostor:
Jiné
Číslo podlaží:
1
Počet podlaží v objektu:
1
Plocha kanceláří:
50 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Celková plocha:
50 m²
Zastavěná plocha:
66 m²
Typ domu:
Přízemní
Energetická náročnost budovy:
G