Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 189 m², Jevany (ID 024-NP06421)

ulice U Potoka, Jevany mapa

7 600 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

5+
189 m2
306 m2
3
Exkluzivně

Rodinný dům se třemi bytovými jednotkami, ul. U Potoka, Jevany

Ve výhradním zastoupení majitelů bych Vám ráda nabídla ke koupi rodinný dům v obci Jevany, okres Praha-východ. Nemovitost se nachází ve slepé ulici U Potoka, v centrální části obce. V nejbližším sousedství jsou rodinné domy a na pláži u Jevanského rybníka jste pěšky do pár minut. Občanská vybavenost jako obchod se míšeným zbožím, pošta, restaurace či obecní úřad jsou v docházkové vzdálenosti. Širší občanská infrastruktura se pak nachází v nedalekých Říčanech.
Rodinný dům o zastavěné ploše 112 m2 byl postaven ve třicátých letech dvacátého století a byl zkolaudován roku 1936. Nemovitost disponuje třemi samostatnými bytovými jednotkami. V 1NP se v levé části nemovitosti nachází prostorná dílna. Obytná část zde prošla rekonstrukcí na garsoniéru s kuchyňským koutem, sprchovým koutem a oddělenou toaletou. Nachází se zde i menší sklep. V této části domu jsou nové rozvody vody i elektřiny, v ostatních částech budovy jsou rozvody v původním stavu. Do 2NP vystoupáme po kamenných schodech. Toto patro má dispozici 2+kk a oddělenou koupelnu s vanou a toaletou. Přes koupelnu je vstup na zastřešený dvorek v zadní části domu, který slouží k uskladnění věcí. Na chodbě se nachází menší místnost, která může v budoucnu sloužit jako šatna nebo technická místnost. Přes tento prostor je vstup na balkon. Do obytného podkroví se dostaneme po dřevěných schodech. Podkroví má dispozici 2+1, dále samostatnou koupelnu s vanou, toaleta je odděleně. Z kuchyně se dá vejít na zastřešenou verandu s posezením v zadní části domu.
Voda do domu je přivedena z vlastní studny, odpad je sveden do obecní kanalizace. Topení je řešeno elektrickými přímotopy a kamny na dřevo. Ohřev vody zajišťuje bojler. Okna obytných místností jsou v plastu, okna v podkroví jsou dřevěná. Inženýrské sítě: elektřina, kanalizace.
K domu patří zahrada o rozloze 194 m2 nacházející se před nemovitostí. Většina zahradní plochy je zatravněná. Najdeme zde studnu, plechovou garáž a dva přístřešky na uskladnění zahradního náčiní, kol apod.
Jevany jsou vyhledávanou a žádanou lokalitou, ležící na okraji národní přírodní rezervace Voděradské bučiny. Obec je obklopena krásnou přírodou a vedou tudy cyklistické i turistické stezky. Proto pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat pro více informací a domluvení termínu prohlídky. Ráda Vás celou nemovitostí provedu.
Cena:
7 600 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

7 600 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Mgr. Jana Landsperská
RE/MAX G8 Reality 6
Mírové náměstí 3485/35b
Ústí nad Labem, 40001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 773 236 011
Tel. do kanceláře: +420 608 027 854
E-mail: jana.landsperska@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 024-NP06421
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
3
Užitná plocha:
189 m²
Plocha parcely:
306 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Balkon:
Ano
K nastěhování:
10. 10. 2023
Garáž:
Ano
Odpad:
Kanalizace
Zastavěná plocha:
112 m²
Sklep:
Ano
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Centrum obce
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G