Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 4+kk v osobním vlastnictví 98 m², Praha 9 - Černý Most (ID 259-NP01053)

ulice Fejfarova, Praha 9 – Černý Most mapa

kk
4x
98 m2
4/4
Exkluzivně Prodáno

Prostorný byt 4+kk po kompletní rekonstrukci

Nabízíme prodej bytu o dispozičním řešení 4+kk, podlahové plochy 96 m2, v klidné lokalitě Prahy 9, Černý Most. Byt se nachází ve čtvrtém podlaží čtyřpodlažního revitalizovaného panelového domu bez výtahu (zateplení, nová fasáda, rekonstruované společné prostory, vstupní dveře, rozšíření a prosklení lodžií). Byt prošel velmi kvalitní kompletní rekonstrukcí v roce 2021 je nově vymalován přípraven k nastěhování nových majitelů.

Dispozice bytu: vstupní chodba navazující na halu, z které se vstupuje dále do dalších pokojů. Všechny pokoje mají samostatný vchod, dvě ložnice jsou orientovány na sever. Dále z haly je vstup do komory, v které je prostor na pračku a, sušičku a je zde umístěno druhé WC. Z prostoru před komorou je vstup do třetí ložnice orientované na jih. V hale jsou vestavěné skříně. Hlavní místností je obývací pokoj, orientovaný na jižní stranu, který je spojen s kuchyňskou částí, která je vybavena moderní kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči Whirlpool, Bosh (myčka nádobí, horkovzdušná trouba, indukční deska, digestoř, lednice s mrazákem a mikrovlnná trouba. Z haly je také vstup do hlavní koupelny, která je společná s toaletou. Koupelna je vybavená vanou a umyvadlem koupelnovým nábytkem a praktickou vestavěnou skříní.

Z obývacího pokoje se vchází prostorné, rozšířené a zasklené lodžie u o výměře 10 m2, která je umožňuje klidné posezení i za nepříznivého počasí a pěkný výhled do přírody a Jižní město.

Součástí bytu je prostorná komora umístěná přímo na patře. Je možné dokoupit k bytu jedno garážové stání v domě.
Měsíční náklady spojené s užíváním bytu činí cca 7.000,--Kč.

Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost, v těsné blízkosti naleznete základní školu, mateřskou školu a jesle, gymnázium. V blízkém okolí jsou obchody, restaurace, kavárny, včetně moderního OC Černý Most. Pro volný čas je v pěší blízkosti park Černý Most, který je propojený na golfové hřiště Black Bridge vybízející k procházkám, či jízdě na kole. Výborná dopravní dostupnost do centra města, zastávka metra „B“ a MHD je taktéž v docházkové vzdálenosti.

Pokud jste jedním z těch, kteří se rozhodli investovat do výjimečné nemovitosti, neváhejte mě kontaktovat a domluvit si termín prohlídky. Tento byt je připraven splnit vaše nejnáročnější představy a stát se Vaším domovem. V případě financování hypotéčním úvěrem nabízíme samozřejmě profesionální spolupráci i v této oblasti.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Cena bytu včetně garážového stání a včetně veškerých právních poplatků.
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Jitka Špillerová
RE/MAX Art
Vinohradská 2396/184
Praha 3 - Vinohrady, 13000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 602 483 473
Tel. do kanceláře: +420 605 246 386
E-mail: jitka.spillerova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 259-NP01053
Dispozice:
4+kk
Číslo podlaží:
4
Počet podlaží v objektu:
4
Podlahová plocha:
98 m²
Druh objektu:
Panelová
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
K nastěhování:
6. 5. 2024
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
108 m²
Plyn:
Plynovod
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
C