Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 4+kk v osobním vlastnictví 98 m², Praha 9 - Černý Most (ID 259-NP01053)

ulice Fejfarova, Praha 9 – Černý Most mapa

9 300 000 Kč ( za nemovitost)
CÚsporná

kk
4x
98 m2
4/4
Exkluzivně

Prostorný byt 4+kk po kompletní rekonstrukci s garážovým stáním v domě

Nabízíme prodej bytu o dispozičním řešení 4+kk, podlahové plochy 96 m2, v klidné lokalitě Prahy 9, Černý Most. Byt se nachází ve čtvrtém podlaží čtyřpodlažního revitalizovaného panelového domu bez výtahu (zateplení, nová fasáda, rekonstruované společné prostory, vstupní dveře, rozšíření a prosklení lodžií). Byt prošel velmi kvalitní kompletní rekonstrukcí v roce 2021 je nově vymalován přípraven k nastěhování nových majitelů.

Dispozice bytu: vstupní chodba navazující na halu, z které se vstupuje dále do dalších pokojů. Všechny pokoje mají samostatný vchod, dvě ložnice jsou orientovány na sever. Dále z haly je vstup do komory, v které je prostor na pračku a, sušičku a je zde umístěno druhé WC. Z prostoru před komorou je vstup do třetí ložnice orientované na jih. V hale jsou vestavěné skříně. Hlavní místností je obývací pokoj, orientovaný na jižní stranu, který je spojen s kuchyňskou částí, která je vybavena moderní kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči Whirlpool, Bosh (myčka nádobí, horkovzdušná trouba, indukční deska, digestoř, lednice s mrazákem a mikrovlnná trouba. Z haly je také vstup do hlavní koupelny, která je společná s toaletou. Koupelna je vybavená vanou a umyvadlem koupelnovým nábytkem a praktickou vestavěnou skříní.

Z obývacího pokoje se vchází prostorné, rozšířené a zasklené lodžie u o výměře 10 m2, která je umožňuje klidné posezení i za nepříznivého počasí a pěkný výhled do přírody a Jižní město.

Součástí bytu je prostorná komora umístěná přímo na patře a soušasně jedno garážové stání umístěné ve společné garáži (pro 4 auta) v přízemí ve stejném vchodě téhož domu. Garáž nabízí další úložné prostory v podobě regálů u zdi.

Měsíční náklady spojené s užíváním bytu činí cca 6.000,--Kč.

Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost, v těsné blízkosti naleznete základní školu, mateřskou školu a jesle, gymnázium. V blízkém okolí jsou obchody, restaurace, kavárny, včetně moderního OC Černý Most. Pro volný čas je v pěší blízkosti park Černý Most, který je propojený na golfové hřiště Black Bridge vybízející k procházkám, či jízdě na kole. Výborná dopravní dostupnost do centra města, zastávka metra „B“ a MHD je taktéž v docházkové vzdálenosti.

Pokud jste jedním z těch, kteří se rozhodli investovat do výjimečné nemovitosti, neváhejte mě kontaktovat a domluvit si termín prohlídky. Tento byt je připraven splnit vaše nejnáročnější představy a stát se Vaším domovem. V případě financování hypotéčním úvěrem nabízíme samozřejmě profesionální spolupráci i v této oblasti.
Cena:
9 300 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Cena bytu včetně garážového stání a včetně veškerých právních poplatků.
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

9 300 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ing. Jitka Špillerová
RE/MAX Art
Vinohradská 2396/184
Praha 3 - Vinohrady, 13000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 602 483 473
Tel. do kanceláře: +420 605 246 386
E-mail: jitka.spillerova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 259-NP01053
Dispozice:
4+kk
Číslo podlaží:
4
Počet podlaží v objektu:
4
Podlahová plocha:
98 m²
Druh objektu:
Panelová
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
108 m²
Plyn:
Plynovod
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
C