Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 141 m², Odolena Voda (ID 312-NP00029)

ulice Za Humny, Odolena Voda mapa

5+
141 m2
822 m2
2
Exkluzivně Prodáno

Prodej RD 5+kk se dvěma koupelnami v obci Odolena Voda, okres Praha - východ

Nabízíme vám ke koupi krásný a prostorný dům o dispozici 5+kk se dvěma koupelnami v obci Odolena Voda.
Dům se nachází na velmi pěkném místě v jedné z posledních ulic komplexu rodinných domů. Blízké okolí tak vybízí k příjemným procházkám nebo ke strávení hezkých chvil s vaším čtyřnohým mazlíčkem kousek od domu.
Samotný dům je postaven v roce 2016 a působí velmi stylově. Je zde vidět promyšlené rozdělení místností a nezapomnělo se ani na dostatek úložných prostorů. Dominantou tohoto domu je spojení obývacího pokoje s jídelnou s přímým vstupem na terasu za domem a připojené kuchyňské linky. Díky prostornosti oceníte celkový přehled ať v kuchyni zrovna vaříte nebo si užíváte pohodu na terase nebo u sledování televize. Každá paní domu zajisté ocení i okno v kuchyni, kde může sledovat vaše ratolesti na houpačce nebo pískovišti a mít tak vše pod kontrolou. V patře jsou další prostorné místnosti na spaní s dvěma balkony a prostornou šatnou. Zde jsou umístěny tři klimatizační jednotky Multisplit pro ještě lepší komfort bydlení s pravidelným servisem. Skvělým nápadem je i umístění dvou samostatných koupelen, kdy máte zajištěno, že na sprchu po ránu už nebudete nikdy čekat. K domu patří prostorná zahrada, která vybízí k umístění bazénu nebo k příjemnému posezení. Své si zde užijí i milovníci práce na zahradě a pěstování vlastní zeleniny nebo péče o ovocné stromy. Co ocení určitě každý pán domu je velká garáž se sekčními vraty na dálkové ovládání s vlastní dílnou. Přístup do této garáže je i z prostoru terasy za domem. Garáž je oddělena od domu dilatační spárou. K domu patří i vjezdová vrata na dálkové ovládání nebo i vjezd vlastní bránou do prostoru zahrady.
Za zmínku stojí kromě klimatizace zmínit umístění venkovních rolet v horním patře, dále okna euro 3 sklo v dekoru dub – bílá, keramické tašky, podlahové vytápění v celém domě s možností napojení radiátorů v každé místnosti, celkové zateplení. Majitelé uvažovali i o umístění krbových kamen a tak již při kolaudaci připravili nový komín, který je umístěn v obývacím pokoji. Další zajímavostí je i umístění úpravny vody v předsíni domu a umístění velké 6 m³ nádrže na vodu s vlastním čerpadlem vedle garáže.
Pro lepší představu umístění místností jsme pro vás připravili 2D plány obou pater i s garáží, anebo využijte naši virtuální prohlídku, kde si můžete projít místnost po místnosti a získat lepší představu o tomto domě. Tato prohlídka umožňuje i vystoupení mimo dům přes označení na dveřích, oknech nebo balkonových dveří a tím se můžete rozhlédnout po celé zahradě i okolí domu.
Tento dům doporučuji pro svůj skvělý stav, možnost moderního bydlení s dobrou myšlenkou při výstavbě, prostornost a lokalitu umístění. Dostupnost do Prahy cca do 15 minut jízdy vozem. Dálnice D8 ve vzdálenosti do 7 minut. Pro prohlídku mě neváhejte kdykoli kontaktovat. Rád vám vše ukážu osobně a provedu celým domem.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Včetně všech poplatků a právních služeb
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Jan Pánek
RE/MAX Premium
Husova 579
Kralupy nad Vltavou, 27801
Česká republika
Tel. na makléře: +420 606 064 696
Tel. do kanceláře: +420 800 200 205
E-mail: jan.panek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 312-NP00029
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
141 m²
Plocha parcely:
822 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Druh stavby:
Rodinný dům
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Balkon:
Ano
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
14. 9. 2023
Doprava:
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V
Garáž:
Ano
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Zdravotnická zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Odpad:
Kanalizace
Plocha zahrady:
730 m²
Zastavěná plocha:
92 m²
Plyn:
Plynovod
Telekomunikace:
Internet
Terasa:
Ano
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Zdroj pro celý objekt
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
D