Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 158 m², Slapy (ID 020-NP08165)

Slapy, okres Praha-západ mapa

7 900 000 Kč ( za nemovitost)
DMéně
úsporná

5+
158 m2
349 m2
3
Exkluzivně

Prodej příjemného domu 5+kk v klidné obci Slapy

V klidné obci Slapy si vám dovoluji nabídnout příjemný rodinný dům po částečné rekonstrukci s krásným výhledem do okolí. Nedaleko vodní nádrže Slapy a se skvělou dostupností do Prahy jak autem, tak i autobusem. Dům se zahradou, prostornou terasou a balkonem, které umocňují komfort a pohodlí tohoto domu.

Prostorný dům o dispozici 5+kk se skládá ze 3. nadzemních podlaží. Naměřená užitná plocha domu je 158 m2, k tomu navíc prostorná terasa a balkon. V přízemí naleznete společenskou část – obývací pokoj propojený s moderní kuchyňskou linkou a jídelním koutem. Najdete tu i dva samostatné sklepy, které jsou ideální pro skladování potravin či vytvoření vlastních vinných sklepů. V patře se pak nachází tři samostatné ložnice, prostorná koupelna s WC, komorou a dalším samostatným WC. Z jedné z ložnic je přístup na velkorysou terasu o rozloze 30 m2, která nabízí spousty prostoru pro posezení. Koupelna je vybavena dvojumyvadlem, WC, sprchovým koutem i velkou rohovou vanou. V podkroví domu se nachází další pokoj, který byl dosud využíván jako herna pro děti. Z tohoto pokoje se dostanete na balkon (3 m2), odkud si můžete užívat úchvatné výhledy. Navíc v podkroví je k dispozici půdní prostor o rozloze 88 m2, který může být přestavěn na další pokoje podle vašich potřeb.

Dům prošel nedávno rozsáhlou rekonstrukcí. Celé přízemí bylo kompletně zrekonstruováno – nová kuchyně vč. spotřebičů, podlahy, kamna, podhledy, osvětlení, plastové vstupní dveře, nové el. rozvody. V koupelně a WC je nový sprchový kout a sanita. Nová fasáda včetně zateplení, střecha nad obývacím pokojem je také zateplena. Více informací o rekonstrukci poskytnu na vyžádání. Vytápění domu je řešeno krásnými kamny, který vytopí až 2 patra. V podkroví si můžete dopomoci elektrickými přímotopy.
K domu patří krásná zahrada o rozloze cca 136 m2, která nabízí dostatek místa pro pěstování bylinek a je ideálním prostorem pro děti na hraní. Na boční straně domu najdete krytou terasu, kde si můžete užívat venkovního posezení. K dispozici je také samostatná garáž, která poskytuje bezpečné parkování.

Vodní nádrž Slapy nabízí skvělé podmínky pro rekreaci, sport i zábavu, stejně jako nespočet krásných přírodních zákoutí. K vodní nádrži Slapy se dostanete za 6 minut autem, můžete si ale také udělat procházku (cca 2,5 km). Do centra Prahy je to cca 35 km po krásné cestě podél řeky. V obci najdete školu, školku, vyhlášenou restauraci, obchody i poštu. Největším bonusem je však autobusová zastávka, odkud se dostanete na Smíchovské nádraží za 45 minut.

Tento dům je vhodný jak pro celoroční bydlení, tak i jako rekreační útočiště. Pokud byste však hledali investiční příležitost, jste tu také správně.

Možnost financovat hypotečním úvěrem, se kterým vám naši specialisté zdarma pomohou.

Pro další informace a pro domluvu konkrétního času, prosím, zareagujte online, ozvu se vám zpět nejpozději následující pracovní den.
Cena:
7 900 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

7 900 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ing. Natálie Simeonovová
RE/MAX G8 Reality
Rohanské nábřeží 678/27
Praha 8 - Karlín, 18600
Česká republika
Tel. na makléře: +420 775 343 413
Tel. do kanceláře: +420 703 180 388
E-mail: natalie.simeonovova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 020-NP08165
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
3
Užitná plocha:
158 m²
Plocha parcely:
349 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Balkon:
Ano
Doprava:
Dálnice, Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V
Garáž:
Ano
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Pošta, Supermarket
Odpad:
Kanalizace
Zastavěná plocha:
143 m²
Rok rekonstrukce:
2022
Sklep:
Ano
Telekomunikace:
Internet
Terasa:
Ano
Topení:
Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Centrum obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
D
Měrná vypočtená roční spotřeba energie v kWh/m²/rok:
143