Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 127 m², Lhota (ID 201-NP02582)

Lhota – část obce Lhota u Dřís mapa

13 700 000 Kč ( za nemovitost)
BVelmi
úsporná

4x
127 m2
484 m2
2
Exkluzivně

Prodej novostavby se zahradou v projektu BOROVÝ HÁJ - JEZERO LHOTA

Máte rádi klid a přírodu? Chcete bydlet v samém srdci těchto přirozených hodnot?

Představte si to! Přijedete z rušného města do svého domova obklopeného přírodou a klidem, v zimě si zatopíte v krbu, v létě si zajdete vykoupat do jezera. Představte si bydlet v srdci borového háje, dýchat čerstvý vzduch a být přitom pouhých 18 minut jízdy autem od Prahy, na kraji obce Lhota, obce s bohatou historií a tradicemi. To není sen, to může být skutečnost. To může být vaše skutečnost, vaše bydlení.

Projekt BOROVÝ HÁJ - JEZERO LHOTA
Projekty rodinných domů rostou jako houby po dešti, avšak mnohdy jako satelity zasazeny do oblastí bez ducha a kouzla. My vám nabízíme bydlení v samotném srdci přírody, na kraji obce Lhota, s rychlým spojením do přilehlého Brandýsa nad Labem (6 km) či Prahy (21 km). Nabízíme vám úsporné nízkoenergetické bydlení v kvalitním zděném domě s moderním značkovým a nadčasovým vybavením. Dispozice dvoupodlažního domu je 4+kk, 127 m², s 2 koupelnami, komorou, šatnou a skladem. Rozměr pozemku je 480 m². Samozřejmostí je vyřešené parkování i napojení na všechny sítě.

JEZERO LHOTA - nejčistší voda v širokém okolí
Kdo by nechtěl bydlet u jezera? Vy máte tu příležitost. Oblast Jezero Lhota vzniklo zatopením pískovny po ukončení těžby písku v roce 1983. Písek je příčinou, že má jezero tak průzračnou tyrkysovou barvu a působí až exoticky. Rozloha vodní plochy je neuvěřitelných 25 hektarů, jezero je 320 m široké, 780 m dlouhé a maximální hloubka je 7 m. Pláže jsou opředeny borovicovými lesy s příměsí vzrostlých dubů, které poskytují stín i v těch nejteplejších dnech. Předností jezera je výborná kvalita vody a bohaté sportovní vyžití. Koupání v jezeře pouze o víkendech? To je pro vás již minulostí.

LHOTA U DŘÍS - oblíbená rezidenční a rekreační lokalita
Lokalita projektu vašeho nového bydlení je na okraji obce Lhota v místě, kde začínají rozlehlé borovicové lesy. Lhota, která se nachází v úrodné Polabské nížině, má bohatou historii sahající až do roku 1332. Dotek historie je zjevný z místí architektury a tradic, avšak moderní doba si žádá své, proto si obec zakládá na budování občanské vybavenost. V obci je obchod se smíšeným zbožím, restaurace, knihovna, ordinace praktického lékaře, dětská skupina pro nejmenší, fotbalové hřiště a další vybavenost na vzestupu. Nejbližší vazby má Lhota se sousední obcí Dřísy, vzdálenou pouze 1 km, se kterou tvoří do značné míry integrovaný sídelní celek – nabízí společná zařízení školské a zdravotnické vybavenosti a vlakovou zastávku. Kompletní vyšší vybavenost je v nedalekém městě Brandýse nad Labem-Staré Boleslavi, který je v dojezdové vzdálenosti 12 minut či Praze s dojezdovou vzdáleností 18 minut. Obě tyto destinace jsou se Lhotou spojeny příměstskými regionálními linkami.

Zamilovali jste se do projektu a chtěli byste o něm vědět víc? Máte více dotazů, které jsme vám tady nezodpověděli? Chcete se s námi sejít a sdílet s námi vaše představy nového bydlení? Jsme tady pro vás, ozvěte se. ZÁLEŽÍ NÁM NA VÁS.
Cena:
13 700 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

13 700 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Jan Halík
RE/MAX Atrium
Podolská 811/138
Praha 4 - Podolí, 14700
Česká republika
Tel. na makléře: +420 603 377 791
Tel. do kanceláře: +420 606 726 515
E-mail: jan.halik@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 201-NP02582
Poloha objektu:
Řadový
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
127 m²
Plocha parcely:
484 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Novostavba
Druh stavby:
Ostatní
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Elektřina:
230 V
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Zdravotnická zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Odpad:
Kanalizace
Zastavěná plocha:
119 m²
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Centrum obce
Voda:
Dálkový rozvod
Energetická náročnost budovy:
B