Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví 117 m², Puerto de la Cruz (ID 277-NP00213)

Puerto de la Cruz – část obce mapa

320 000,00 € ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

1x
2x
117 m2
3/5

Váš vysněný domov v La Paz, Puerto de la Cruz

Krásný, slunný byt ukrytý v srdci La Paz, Puerto de la Cruz. Každý centimetr tohoto bydlení vyzařuje kouzlo a sofistikovanost, což z něj dělá dokonalé útočiště pro ty s vybíravým vkusem.

Bytový zážitek: Tento byt na třetím patře ikonické budovy Portofino slibuje výjimečný životní zážitek. Dva prostorné pokoje vedou na soukromé balkony, nabízející nepřerušený, dechberoucí výhled na hory a ikonickou horu Teide. Představte si, že se každý den probouzíte k těmto malebným výhledům, s ranním sluncem jemně osvětlujícím váš prostor a chladným vánkem, který nastavuje tón pro dokonalý den.

Interiér: Moderní koupelna a další toaleta, zajišťující pohodlí pro vás i vaše hosty. Srdce domova – kuchyň, je navržena tak, aby byla funkční a estetická. Vedle ní je nádherný obývací pokoj, kde se můžete odreagovat a možná vykročit na balkon pro chvíli klidu.

Exkluzivní podlaha: Jedním z výrazných rysů tohoto bytu je jeho nádherná růžová mramorová podlaha z Milána. Tento jedinečný detail nejen zvyšuje estetickou hodnotu, ale také vypovídá o pozornosti k detailu a prémiové kvalitě použitých materiálů.

Dostatek parkovacích míst a skladování: S garážovým prostorem o velikosti 15m2 výhradně pro vás už nikdy nebudete mít problémy s parkováním. Navíc byt má skladovou místnost, která zajišťuje dostatek místa pro uskladnění vašich věcí.

Exkluzivní přístup: Obyvatelé mají privilegovaný přístup k společným prostorům, včetně bazénu a zařízení sousední budovy Masaru.

Moderní vybavení: Byt je vybaven vestavěnými skříněmi, což zajišťuje dostatek úložného prostoru. Navíc budova má výtah pro větší pohodlí.

Venkovní radosti: Ponořte se do osvěžujícího bazénu nebo si odpočiňte v klidných zelených prostorách, ideálních pro relaxaci.
Nenechte si ujít tuto vzácnou příležitost vlastnit kousek ráje v Puerto de la Cruz. Domluvte si prohlídku ještě dnes! Můžu vám také pomoci s hledáním a nákupem jakékoliv jiné nemovitosti, ať už je to vila, dům, byt či jiná investiční příležitost na ostrově Tenerife.
Cena:
320 000 EUR / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozorňuji, že uvedená cena nemovitosti nezahrnuje daň z převodu nemovitosti, notářský poplatek a registrační poplatek. Tyto zákonné platby činí 10 % z kupní ceny.
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Martin Koreš
RE/MAX Permanentia
Střední 622/34a
Brno, 61200
Česká republika
Tel. na makléře: +420 774 032 498
Tel. do kanceláře: +420 603 260 651
E-mail: martin.kores@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 277-NP00213
Dispozice:
2+1
Číslo podlaží:
3
Počet podlaží v objektu:
5
Podlahová plocha:
117 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Balkon:
Ano (6 m²)
Doprava:
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Garáž:
Ano
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Zdravotnická zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Odpad:
Kanalizace, Čistička odpadních vod pro celý objekt
Užitná plocha:
95 m²
Plyn:
Individuální
Sklep:
Ano (2 m²)
Umístění objektu:
Centrum obce
Voda:
Zdroj pro celý objekt, Rozvod studené a teplé vody
Vybaveno:
Ano
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G