Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 105 m², Hřebeč (ID 254-NP00565)

ulice Opletalova, Hřebeč mapa

4x
105 m2
188 m2
2
Exkluzivně Prodáno

Prodej řadového rodinného domu v Hřebči

Exkluzivně Vám nabízím ke koupi řadový rodinný dům o dispozici 4+kk se zahradou na pozemku o celkové rozloze 188 m² v Hřebči.

Dům má dvě podlaží, v prvním podlaží se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a plynule navazuje na venkovní dřevěnou terasu se zahradou. Součástí kuchyňské linky je lednice, myčka, indukční deska, horkovzdušná trouba, digestoř a mikrovlnná trouba. Ve stejném podlaží je dále koupelna se sprchovým koutem, technická místnost a úložný prostor pod schodištěm. V obývacím pokoji s kuchyní je plovoucí podlaha. V chodbě, koupelně a technické místnosti je dlažba. Ve druhém podlaží se nachází tři obytné místnosti s plovoucí podlahou, dále pak koupelna s vanou.

V celém domě je podlahové topení napojené na elektrický kotel, ohřev vody je řešen bojlerem. Dům má plastová okna s izolačním trojsklem a je napojen na vodovodní řád a obecní kanalizaci. Komfort uživatele domu zvyšuje zahrada se zahradním domkem a dřevěná terasa, na kterou lze vstoupit přímo z obývacího pokoje. Součástí pozemku je parkovací místo se zámkovou dlažbou, které je situováno přímo před vstupem do domu.

Dům se nachází v obci Hřebeč, která leží pouhé 2 km od Kladna. Spojení mezi Prahou a Hřebčí zajišťují dálnice D6 a D7. Letiště Václava Havla je v dojezdové vzdálenosti pouhých 10 minut. V obci je dobrá občanská vybavenost (školka, škola, pošta, restaurace, obchody, dětské hřiště...). Je zde dobré autobusové spojení do Kladna a do Prahy. V okolí domu je krásná příroda a dostatek zeleně vybízející k procházkám a cykloturistice. Milovníci rybaření ocení dva rybníky na okraji obce.

Domluvte si prohlídku ještě dnes, rád Vás tímto hezkým bytem osobně provedu. S financováním Vám pomůže náš hypoteční specialista.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
včetně právního servisu, advokátní úschovy, odměny RK, vyřízení hypotečního úvěru
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Jiří Veselý, DiS.
RE/MAX Age
Husova 557
Slaný, 27401
Česká republika
Tel. na makléře: +420 776 751 222
Tel. do kanceláře: +420 730 165 156
E-mail: j.vesely@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 254-NP00565
Poloha objektu:
Řadový
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
105 m²
Plocha parcely:
188 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Druh stavby:
Rodinný dům
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Odpad:
Kanalizace
Zastavěná plocha:
70 m²
Plyn:
Plynovod
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
C