Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 2619 m², Číhošť (ID 278-NP00912)

Číhošť – část obce Hlohov mapa

2 497 000 Kč ( za nemovitost)

2619 m2
Exkluzivně

V klidu a směrem k jihu ...

Jako chata a pozemek, tváří se nabídka naše navenek, při pohledu do územního plánu však, můžete možnost stavby domu rozpoznat ...

... i tak by se dala charakterizovat naše nabídka, kterou dnes tvoří pozemkem s rekreační chatou, svažujícím se k jiho-západu.
Ucelený pozemek čeká na svého nového majitele, třeba právě na Vás, mimo hlavní cesty, při okraji malé obce Hlohov, na severo-západním okraji kraje Vysočina, 10 km severně od města Ledeč nad Sázavou, poskytujícího veškerou občanskou vybavenost. Do místa i z něj se dopravíte prostředkem vlastním, případně se nabízí autobus, spojující zmiňované město Ledeč nad Sázavou s městem Čáslav a na okraji obce Hlohov zastávku mající.
K pozemku samotnému Vás dovede zpevněná cesta patřící obci, v místě pak cesta patřící z 1/4 k prodávanému pozemku, ve zbylém podílu pak vlastníkům okolních rekreačních stavení.
Pozemek, patřící do vymezeného zastavěného území obce, je v současné chvíli „oplocen“ smrkovým porostem, po většině jeho obvodu. Celek je pak zatravněn a osázen ve východní části malým ovocným sadem.
Původní majitel zde pro svoji rekreaci postavil v minulosti chatu, jejíž základ a polovinu tvoří maringotka, polovinu druhou pak dřevěná, na úroveň podlahy základu vyvýšená přístavba. Vše v jednom celku zastřešeno a z venčí pokryto dřevěným obkladem, s navazující přístavbou zastřešené pergoly.
Do chatky je přivedena elektřina a voda z vlastního vrtu. Plyn je připraven na hraně pozemku, k odpadům sloužila jímka pod suchým WC. K vytápění užívá se kamen na paliva tuhá, případně elektrický přímotop.
Snad ještě zbývá doplnit, že okolí pozemku je tvořeno lesy, loukami, poli, dvěma rybníky a několika rekreačními objekty, od kterých je náš pozemek zcela opticky oddělen, a i přes svoji velikost, poskytuje plné soukromí.

Na pozemku, nyní určenému k rekreaci, je možné v tomto duchu pokračovat a využívat jej k úniku z Vašeho rušného života. Pokud by Vám však místo učarovalo natolik, že byste zde chtěli trávit většinu svého času, třeba i s rodinou, je zde možné vystavět jednopodlažní rodinný dům s obytným podkrovím, o velikosti 70 m2, a pro lepší splynutí s přírodou, připojit k domu třeba pergolu, aby Vám ranní kávu neochladila rosa.

Myslíte si, že by tenhle kousek země mohl být tím pravým místem pro Vás? Ať už jste z blízka či dálky větší, naplánujte si výlet a přijeďte se na oko vlastní přesvědčit. Rádi Vám pozemek s chatkou představíme a pokud Vám zde některá informace chybí, i takovou Vám doplníme.
Cena:
2 497 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

2 497 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Milan Šedý
RE/MAX Well 2
Masarykovo náměstí 643/25
Jihlava, 58601
Česká republika
Tel. na makléře: +420 602 316 953
Tel. do kanceláře: +420 725 874 470
E-mail: milan.sedy@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 278-NP00912
Druh pozemku:
Pro bydlení
Celková plocha:
2 619 m²
Typ nemovitosti:
Pozemky
K nastěhování:
30. 11. 2023
Doprava:
Autobus
Elektřina:
230 V, 400 V
Ostatní rozvody:
Satelit
Plyn:
Plynovod
Topení:
Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
Umístění objektu:
Polosamota