Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 1165 m², Zásmuky (ID 273-NP02628)

Zásmuky – část obce Doubravčany mapa

2 878 500 Kč ( za nemovitost)

1165 m2
Exkluzivně

Prodej stavební parcely o velikosti 1165 m².

Pouze 45 minut od obchodního domu Centrum Černý Most, směrem na Český Brod si nyní můžete postavit svůj vysněný rodinný dům. Na okraji obce Doubravčany nabízíme k prodeji celkem 5 stavebních parcel o ideální velikosti cca 1000 m². Díky své vyvýšené poloze vám toto místo poskytne nádherné výhledy do okolí. Doubravčany jsou místní částí města Zásmuky v okrese Kolín ve Středočeském kraji a jsou od Prahy vzdálené pouhých 50 km.

Dle platného územního plánu se jedná o pozemky s označením SV – smíšené obytné venkovské. Postavit si zde můžete rodinný dům venkovského typu se sedlovou střechou a dvěma nadzemními podlažími. Intenzita zeleně musí být zachována minimálně 40 %, intenzita využití maximálně 40%. Nutno na pozemku zbudovat ČOV a vlastní studnu. Plynovod vede po severní hranici pozemku.

Ke každé parcele bude náležet i podíl 1/5 příjezdové komunikace (307 m²). V současné době probíhá dělení pozemku na stavební parcely. Souhlasná stanoviska máme k dispozici.

Zásmuky vám poskytnou veškerý komfort, který k životu potřebujete. Je zde základní škola, 2 mateřské školky, umělecká škola, lékařské služby i nový supermarket PENNY. Dominantou města je raně barokní zámek, v jehož areálu se každoročně koná tradiční pouť. A nudit se tu rozhodně nebudete. V Zásmukách panuje čilí společenský život. Pořádají se tu vánoční a velikonoční trhy, dětský den, v Sokolovně plesy, zábavy a třeba putovní kino. Tradiční pouť se koná první víkend v srpnu a s ní jsou spojené stánkové trhy a pouťová zábava v areálu zámku. Sokolovna nabízí kroužky pro děti i dospělé a v jejím areálu jsou vybudovány tenisové kurty. Nedávno bylo vybudováno i nové víceúčelové sportoviště vedle základní školy. Díky místnímu fotbalovému klubu si přijdou na své i milovníci fotbalu. Pejskaři jistě ocení cvičiště pro své čtyřnohé mazlíčky.

Toto místo má své kouzlo a pokud dáváte přednost klidnějšímu životu mimo velkoměsto, právě taky naleznete ideální podmínky pro váš klidný, ale přitom pestrý rodinný život.

Pokud vás nabídka zaujala, podívejte se na webové stránky www.marketa-jiskrova.cz/doubravcany, kde naleznete podrobnější informace k této nabídce.
Cena:
2 878 500 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

2 878 500 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Markéta Jiskrová, DiS.
RE/MAX Partner
Řeporyjské náměstí 16
Praha 5 - Řeporyje, 15500
Česká republika
Tel. na makléře: +420 602 363 213
Tel. do kanceláře: +420 800 434 434
E-mail: marketa.jiskrova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 273-NP02628
Druh pozemku:
Pro bydlení
Celková plocha:
1 165 m²
Typ nemovitosti:
Pozemky
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Zdravotnická zařízení, Pošta, Supermarket
Odpad:
Septik
Umístění objektu:
Okraj obce