Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 246 m², Bystřice nad Pernštejnem (ID 077-NP05992)

ulice K Domanínku, Bystřice nad Pernštejnem mapa

Prodáno
GMimořádně
nehospodárná

5+
246 m2
1023 m2
3
Exkluzivně Prodáno

RD Bystřice nad Pernštejnem

Nabízíme k prodeji částečně podsklepený, dvoupatrový cihlový rodinný dům, samostatně stojící na pozemku o rozloze 1023m². Tato nemovitost se nachází v klidné části města Bystřice nad Pernštejnem, v ulici K Domanínku.

Dům má dispozici 4+1, tři sklepní místnosti, prostornou garáž, dílnu, hospodářské stavení, které nabízí dostatek úložného prostoru a dále dva půdní prostory, kterými lze dispozici domu rozšířit o další pokoje, kuchyň, nebo koupelnu. K odpočinku a relaxaci můžete využít prostornou dřevěnou terasu na zahradě, která je ideálním místem pro rodinná posezení či grilování. Na zahradě dále stojí dřevěný sklad.

Nemovitost je oplocena, což zajišťuje soukromí a bezpečí. Dům se nachází v dobrém stavu, avšak vyžaduje určitou míru rekonstrukce. Přípojky elektřiny, obecního vodovodu a kanalizace jsou zde již zavedeny. Vytápění zajišťuje elektrokotel do ústředního topení. Součástí nemovitosti je také starší kotel na tuhá paliva.

Poloha tohoto domu je ideální pro ty, kteří preferují klidné bydlení v blízkosti přírody, avšak s dostupností veškeré občanské vybavenosti. Město Bystřice nad Pernštejnem nabízí širokou škálu služeb, obchodů, restaurací a dalších možností pro aktivní trávení volného času.

Celková zastavěná plocha a nádvoří činí 418m² a užitná plocha nabízí příjemných 246m² (včetně garáže, dílny a hospodářkého prostoru). Díky rozlehlé parcele o můžete vytvořit svůj vlastní zelený ráj, který poskytne dostatek prostoru pro relaxaci, zahradní posezení a zahrádku.

Pokud hledáte prostorný rodinný dům na venkově, tak v klidné části Bystřici nad Pernštejnem se Vám nabízí funkční nemovitost, která umožňuje přímé nastěhování i bez nutných předchozích rekonstrukcí, podmiňujících nastěhování. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
S případným financováním nemovitosti vám pomohou naši finanční specialisté.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
cena včetně služeb advokáta. Provizi naši RK nehradíte.
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Jaroslav Pípa
RE/MAX Pro
Blatného 3
Brno, 61600
Česká republika
Tel. na makléře: +420 778 810 629
Tel. do kanceláře: +420 732 299 929
E-mail: jaroslav.pipa@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 077-NP05992
Poloha objektu:
Řadový
Počet podlaží v objektu:
3
Užitná plocha:
246 m²
Plocha parcely:
1 023 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Zastavěná plocha:
418 m²
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Energetická náročnost budovy:
G