Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví 72 m², Olšany (ID 083-NP04189)

Olšany, okres Šumperk mapa

1x
3x
72 m2
2/5
Exkluzivně Prodáno

Prodej panelového bytu o dispozici 3+1 v Olšanech nad Moravou

Nabízíme k prodeji prostorný byt 3 + 1 v Olšanech nad Moravou, situovaný v klidné části obce, která je ideální pro rodiny s dětmi. Byt o výměře 72 m² se nachází ve 2. NP panelového domu s výtahem, který se pyšní velmi dobrým stavem.

Hned po vstupu do bytu vás okouzlí prostorná chodba a obývací pokoj, který nabízí dostatek místa pro rodinné posezení. Z obývacího pokoje se také dostanete na balkon, kde si můžete vychutnat ranní kávu nebo večerní relaxaci s výhledem na okolní zeleň. Interiér bytu prošel částečnou rekonstrukcí v roce 2012 a to včetně vyzdění bytového jádra a instalace nových rozvodů. Kuchyně je vybavena linkou s vestavnými spotřebiči, která usnadní přípravu rodinných pokrmů. Koupelna je osazena moderním sprchovým koutem, což je ideální pro rychlou a pohodlnou hygienu. Samostatné WC je dalším příjemným bonusem této nemovitosti. Podlahy pokojů jsou kombinací koberce a PVC. V koupelně a WC je položena keramická dlažba.

Dům prošel kompletní revitalizací, což znamená, že žádné další investice nejsou potřeba. Kotelna v domě zajišťuje nízké náklady na vytápění, takže budete mít jistotu, že teplo je za dostupnou cenu.

K bytu také patří sklep a komora mimo byt, což je velmi praktické pro ukládání sezónního vybavení a dalších věcí. Vnitřní šatna je momentálně využívána jako útulná pracovna. Byt bude uvolněn do 3 měsíců od převodu nemovitosti na katastru. V případě zájmu je k dispozici většina vybavení v interiéru.

Pokud hledáte byt, který je bezpečný a vhodný pro život s dětmi, tak tato nemovitost v Olšanech nad Moravou je skvělou volbou. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Zdeněk Šupina
RE/MAX Elite Reality
17. listopadu 525/9
Šumperk, 78701
Česká republika
Tel. na makléře: +420 737 729 446
Tel. do kanceláře: +420 733 644 669
E-mail: zdenek.supina@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 083-NP04189
Dispozice:
3+1
Číslo podlaží:
2
Počet podlaží v objektu:
5
Podlahová plocha:
72 m²
Druh objektu:
Panelová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Druh stavby:
Ostatní
Typ nemovitosti:
Byty
K nastěhování:
1. 4. 2024
Odpad:
Kanalizace
Plyn:
Plynovod
Umístění objektu:
Centrum obce
Vybaveno:
Ano
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
D