Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 350 m², Volary (ID 182-NP03574)

ulice Mlynařovická, Volary mapa

8 700 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

5+
350 m2
2499 m2
2
Exkluzivně

Prodej rodinného domu po rekonstrukci s velkým pozemkem na okraji Volar

Hledáte hezké a kvalitní bydlení na Šumavě, hledáte klid a zároveň chcete mít blízko veškerou občanskou vybavenost, hledáte komfort a dostatek prostoru jak uvnitř, tak venku?

Máme pro vás rodinný dům na okraji Volar, který nabízí skutečně mnoho – kromě jiného hezké klidné místo s krásným výhledem, zdařilou kvalitní rekonstrukci, dostatečnou obytnou i užitnou plochu, krásnou terasu či velký pozemek.

Dům o stávající dispozici 5+1 (kterou lze ještě zvětšit) se nachází v okrajové části města, všechny služby jsou v dochozí vzdálenosti a zároveň je blízko do přírody. Blízko je i k Lipenské přehradě (20 km), na hřebenové šumavské vrcholy nebo do lyžařských areálů, k Soumarskému mostu či jiným turistickým cílům.

V posledních šesti letech prošla nemovitost rozsáhlou rekonstrukcí. Protože pracovním oborem majitele je stavebnictví, je garantována kvalita provedených prací a použitých materiálů a technologií.

Technické informace: stavba z r. 1902, smíšené zdivo, zateplení minerální vatou, střešní krytina Bramac, plastová okna, nové podlahy vč. vodorovných a svislých izolací, topení zplynovacím kotlem na pevná paliva (přikládání 1x denně) s akumulační nádrží, solární panely na ohřev vody, v přízemí podlahové topení, internetové a TV rozvody do všech místností, vrtaná studna, obecní kanalizace, dešťová voda do nádrže na zalévání.

Dispozice: Přízemí domu dominuje hlavní obytný prostor s obezděnou krbovou vložkou a krásná kuchyně (mimo jiné vestavěné spotřebiče, dvířka z masivu, žulová pracovní deska atd)., dále dva pokoje, velká luxusní koupelna s vanou i sprchovým koutem. Z centrálního schodiště (po nímž je spíž – částečně zapuštěná pod úroveň podlahy) se vstupuje do podkroví (zde chybí dokončovací práce), kde se nachází dva pokoje, koupelna a šatna. V přízemí dále kotelna a techn. místnost (s WC), odkud je vstup do půdního prostoru, který už je částečně obyvatelný, další dva pokoje by tam mohly vzniknout (možný vstup i z chodby obytné části).

Dílna: K severní štítové zdi domu přistavěna hrubá stavba dílny o vel. 75 m2, může sloužit jako sklad či jako garáž pro více aut, využitelný půdní prostor – ve štítu se nachází okno, takže lze propojit s 2. NP hlavní stavby. Na dostavbu už je zakoupen materiál – krov i střešní krytina.

Terasa: Vstup z hl. obytného prostoru i z techn. místnosti, orientována na západ, větší část terasy je zastřešena, nad zbylou částí lze natáhnout markýzu, s krásnými výhledy do přírody vč. pohledu na vrchy Bobík a Jedlová a také na nádherné západy slunce, krásný krb s udírnou a hliněnou pecí na chléb a pizzu.

Pozemek: Oplocený, vel. 2499 m2, předzahrádka před vchodem, prostor před terasou užíván jako dětské hřiště vč. dřevěné konstrukce s houpačkou a skluzavkou, prostor vedle domu v příjezdové části je zpevněn, zadní část pozemku užívána jako zahrada, kde se nachází skleník a dřevěná kolna s novým sklepem.

Jak je patrno, tento dům má velký potenciál a splňuje vše pro krásné bydlení. Proto neváhejte a domluvte si osobní prohlídku.
Cena:
8 700 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
vč. všech právních realitních služeb
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

8 700 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Josef Rychtář
RE/MAX Profil
Vodňanská 36
Prachatice, 38301
Česká republika
Tel. na makléře: +420 603 196 091
Tel. do kanceláře: +420 721 837 670
E-mail: josef.rychtar@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 182-NP03574
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
350 m²
Plocha parcely:
2 499 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Odpad:
Kanalizace
Zastavěná plocha:
290 m²
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Okraj obce
Energetická náročnost budovy:
G