Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 1047 m², Jenišov (ID 270-NP00265)

ulice K Rohu, Jenišov mapa

1047 m2
Exkluzivně Prodáno

Prodej pozemku k bydlení v Jenišově u Karlových Varů

Nabízíme k prodeji prostorný pozemek o výměře 1047 m², ideální pro stavbu rodinného domu, který se nachází na klidném místě v lokalitě Jenišov, na rohu ulice Slunná a K Rohu. Tento pozemek je skvělou volbou pro rodiny s dětmi, jelikož nabízí bezpečné a rodinné prostředí.

Jeho poloha na vyvýšeném místě umožňuje nádherný výhled do údolí na Karlovy Vary, a tím vytváří příjemnou atmosféru pro váš nový domov. Kromě toho je pozemek vybaven přípojkami a možností vysokorychlostního internetu, což zajišťuje komfortní a moderní životní styl.

Jenišov sousedí s chráněnou krajinou Slavkovského lesa, nabízí jedinečnou příležitost pro rodinné výlety a aktivity v přírodě. Nedaleko se nachází farma Hory s její krásnou oborou, řeka Ohře a cyklostezka, která vás dovede až k vyhledávaným Svatošským skalám, historickému městečku Loket a dále až do Chebu. Navíc, v rámci pozemku je dostatek prostoru pro velkou zahradu, kde si vaše děti mohou hrát a prožívat nezapomenutelné chvíle.

Tento pozemek v Jenišově je opravdu tím pravým místem pro váš nový domov, který splní všechny vaše rodinné potřeby. Blízkost MHD, nákupního střediska GLOBUS, MAKRO, Möbelix a návaznost na spádovou komunikaci Karlovy Vary - Cheb. V zádi pozemku vzrostlé stromy a na obou bocích již dokončené stavby. Máte tedy jedinečnou možnost si zhodnotit, jaké sousedy budete mít a jestli do daného místa jít či nikoliv. Navíc je příjezdová silnice slepá s točnou na konci. Nebude tu tedy rušno.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši zprávu!
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Viktor Klein
RE/MAX Anděl 2
Sokolovská 564/51
Karlovy Vary, 36005
Česká republika
Tel. na makléře: +420 775 556 690
Tel. do kanceláře: +420 775 556 690
E-mail: viktor.klein@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 270-NP00265
Druh pozemku:
Pro bydlení
Celková plocha:
1 047 m²
Inženýrské sítě:
Vodovod, Kanalizace, Elektřina
Typ nemovitosti:
Pozemky
K nastěhování:
25. 1. 2024
Umístění objektu:
Klidná část obce