Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej chaty / chalupy 242 m², Krajková (ID 270-NP00268)

Krajková, okres Sokolov mapa

3 750 000 Kč ( za nemovitost)

5+
242 m2
61 m2
2
Exkluzivně

Dům v obci Krajková nejen pro rodinnou rekreaci

Nabízíme k prodeji rodinnou chalupu - dům v centru obce Krajková, ideální pro rekreaci a život s dětmi. Tato útulná nemovitost byla původně vlastněna rodinou, která se živila košíkářstvím a výrobou knoflíků. Stáří stavby je odhadem asi 150 let.

V přízemí této nepodsklepené chalupy se nachází z části technické zázemí, pokoj pro většího syna, malá pracovna a koupelna s prádelnou, která je zatím v původním stavu. V prvním patře, kam se dostaneme dřevěným schodištěm, se nacházejí čtyři pokoje a kuchyň. Dřevěné prkenné podlahy a nízké stropy s přiznanými trámy vytváří autentickou představu, jak se žilo v době minulé, ale zároveň se v místnostech drží dobře teplo.

Tato chalupa je ideální pro rodiny s dětmi i na trvalé bydlení, protože v blízkosti se nachází škola, školka. Blízká příroda a místa pro výlety budou radostí celé rodiny. Součástí prodeje nemovitosti je malá zahrádka. V pronájmu od obce je větší část zahrady, která může být skvělým místem pro rodinná posezení.

Chalupa nabízí dostatek prostoru pro pohodlný život s rodinou. S celkovou užitnou plochou 242 m² je zde prostor pro každého člena rodiny. Nemovitost je situována na pozemku o evidované výměře 274 m2 a zahrádky o evidované výměře 61m². Větší část zahrady o evidované výměře 685 m2 je v pronájmu od obce.

Současní majitelé od roku 2020 investovali nemalé prostředky do opravy domu. Nová elektřina v mědi je v domě z větší části hotová, nové ústřední topení napojené na úsporný plynový kondenzační kotel s bojlerem, vyvložkovaný komín, nová střešní krytina s paropropustnou folií, opravené komíny, svody dešťové vody, okna a dveře. Z původních technických prostor v přízemí vybudovali pokoj pro většího syna, dále malou kancelář a špajz na dobroty vlastní výroby.

I když se to na první pohled nemusí zdát, tak výhody zde jsou především:
Lokalita blízko hranic s Německem může být předností pro ty, kteří dojíždějí za prací do Německa, ale vyznávají žít a vychovávat děti v souladu s přírodou, podnikat s nimi výlety do okolí a aktivně relaxovat celá rodina společně.
Provedená rekonstrukce budoucím majitelům také hodně ulehčí. Máme pro Vás k dispozici technickou zprávu z roku 2020 a čestné prohlášení majitelů, co a jak bylo zrekonstruováno. Může to mít potenciál i pro někoho, kdo se živí řemeslem a prostor v přízemí by využil na své podnikání. I přes stáří budovy budete mít zajištěný komfort, který odpovídá dnešní době (elektřina, voda, kanalizace, plyn).

PENB je zadań technikovi ke zpracování, proto je zatím uvedena energetická třída "G".

Nabízíme jedinečnou příležitost vlastnit tuto rodinnou chalupu v centru obce Krajková. V případě zájmu o prohlídku nebo doplňující informace nás neváhejte kontaktovat.
Cena:
3 750 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

3 750 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Viktor Klein
RE/MAX Anděl 2
Sokolovská 564/51
Karlovy Vary, 36005
Česká republika
Tel. na makléře: +420 775 556 690
Tel. do kanceláře: +420 775 556 690
E-mail: viktor.klein@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 270-NP00268
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
242 m²
Plocha parcely:
61 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Dobrý
Typ nemovitosti:
Chaty a rekreační objekty
Celková plocha:
242 m²
Zastavěná plocha:
274 m²
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Centrum obce
Měrná vypočtená roční spotřeba energie v kWh/m²/rok:
252