Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví 62 m², Jindřichův Hradec (ID 201-NP02693)

ulice sídliště Vajgar, Jindřichův Hradec – část obce Jindřichův Hradec III mapa

1x
2x
62 m2
3/9
Exkluzivně Prodáno

Prodej bytu 2+1 v Jindřichově Hradci (Vajgar)

Hezký den,

hledáte startovací byt pro sebe a případně i pro svou drahou polovičku, nebo si pohráváte s myšlenkou koupě investiční nemovitosti? Tak nastražte uši a zbystřete oči, protože jste narazili na byt o dispozici 2+1 se sklepní kójí v Jindřichově Hradci na sídlišti Vajgar, který čeká právě na Vás!

Nemovitost se nachází ve druhém patře (třetím nadzemním podlaží) revitalizovaného panelového domu s výtahem. Při vstupu do bytu se nacházíme v předsíni. Po naší pravici se nachází průchozí toaleta a po naší levici vestavěné skříně. Obývací pokoj se nachází na jihovýchodní straně domu, zatímco kuchyně a další pokoj jsou orientovány na severozápad.

Rozmístění a orientační výměry jednotlivých místností lze vidět na přiloženém půdorysu. Zároveň doporučujeme projít si byt za pomoci 3D virtuální prohlídky.

I přes to, že je byt v původním stavu, je díky aktuálnímu stabilnímu pronájmu udržovaný a rovnou obyvatelný. Necháme samozřejmě na Vás, jestli jej zrekonstruujete podle vlastních představ, nebo se rozhodnete pokračovat v současném nájemním vztahu či s ním naložíte úplně jinak.

Dům jako takový postupně procházel revitalizacemi. V roce 2007 došlo k zateplení, výměně balkonů a oken. V roce 2018 byly vyměněny stupačky a rozvody odpadu (nyní v plastu) a plynu (nyní v mědi). A v roce 2023 proběhla revitalizace rozvodů tepla a TUV včetně výměny čerpadla, došlo k výměně výtahů, k vymalování chodeb včetně technického podlaží a k výměně dešťovým svodům na střeše.

Náklady spojené s bydlením jsou podle posledního dostupného vyúčtování nastavené na cca 2.620 Kč/měsíc (včetně fondu oprav). Elektřinu doporučujeme nastavit na cca 1.000 Kč/měsíc. V bytě se ještě používá plyn na vaření (odhadem cca 250 Kč/měsíc).

Na webové stránce https://www.reality-svacina.cz/nemovitosti/prodej-bytu-21-v-jindrichove-hradci-vajgar/ najdete dostupné dokumenty související s prodávanou nemovitostí.

Jindřichův Hradec je jihočeské město s rozvinutou sítí obchodů a služeb. Pracovat lze právě zde a v přilehlém okolí, nebo je možné dojíždět např. do Českých Budějovic. Co do občanské vybavenosti, konkrétně na Vajgaře se nachází dvě základní školy, Kaufland, Albert, větší obchodní středisko (OKAY, Deichmann, Sportisimo aj.), dále JYSK, plavecký bazén nebo také oblíbená posilovna Raw Gym. V Jindřichově Hradci se dále nachází několik dalších základních škol, mateřské školy, Fakulta managementu Vysoké ekonomické školy v Praze, knihovna, řada supermarketů atp.

Pokud Vás tedy láká představa nového domova, tak se neváhejte ozvat makléři na tel. čísle 603 928 019, nebo využijte kontaktní formulář. Budeme se na Vás těšit osobně na prohlídce!

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. S jeho vyřízením Vám rádi pomůžeme.

Energetická třída náročnosti budovy (PENB) je „C“, tj. úsporná.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Včetně provize a právního servisu.
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Bc. Jindřich Svačina
RE/MAX Atrium
Podolská 811/138
Praha 4 - Podolí, 14700
Česká republika
Tel. na makléře: +420 603 928 019
Tel. do kanceláře: +420 606 726 515
E-mail: jindrich.svacina@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 201-NP02693
Dispozice:
2+1
Číslo podlaží:
3
Počet podlaží v objektu:
9
Podlahová plocha:
62 m²
Druh objektu:
Panelová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Druh stavby:
Ostatní
Typ nemovitosti:
Byty
K nastěhování:
29. 1. 2024
Elektřina:
230 V
Občanská vybavenost:
Kompletní síť obchodů a služeb
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
59 m²
Plyn:
Plynovod
Sklep:
Ano (1 m²)
Topení:
Ústřední - dálkové
Umístění objektu:
Sídliště
Voda:
Dálkový rozvod
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
C