Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej obchodních prostor 107 m², Havířov (ID 306-NP83047)

ulice Marie Pujmanové, Havířov – část obce Šumbark mapa

Prodáno
GMimořádně
nehospodárná

107 m2
Exkluzivně Prodáno

Přenechání komerčních obchodních prostor květinářství, 107 m2, Šumbark

Toužíte po vlastním podnikání? Nyní máte exkluzivní možnost rovnou realizovat a okamžitě dále rozvíjet svoje podnikání. RE/MAX Centrum Vám exkluzivně nabízí možnost převzetí zaběhlého květinářství. Přenecháme Vám do pronájmu úspěšné, a plně vybavené květinářství na ulici Marie Pujmanové v lokalitě Havířov Šumbark. Jistota nízkého a dlouhodobého pronájmu, který společně s umístěním na dobré, známé a frekventované adrese předurčuje toto květinářství k úspěchu. To mimo jiné jednoznačně potvrzuje 22-letá historie provozovny, se stálou klientelou a pozicí na trhu v dané lokalitě. Cena pronájmu činí 7 600,- Kč měsíčně bez energií. Provozovnu lze přenechat do pronájmu novému nájemci za částku 590 000,- Kč (odstupné, které zohledňuje veškeré vybavení a skladové zásoby), a to plně vybavenou. V případě zájmu může nový nájemník využívat také současné obchodní jméno květinářství včetně zaškolení zaškolení a celkové předání "know how" od dodavatelů až po výrobu dekorací a vazbu květin. Prostor má velké výlohy, jeho celková výměra je cca 107 m2.

Dispoziční řešení je toto: prodejna cca 64 m2, zbylé zázemí cca 43 m2 + rampa + parkovací místo. Je zde dostatečné zázemí pro skladování květin včetně chladícího zařízení na květiny, které je součástí prodeje. Vlastní samostatné sociální zázemí. Možnost využívat vlastní parkovací místo. Z prodejny je taký přímý vstup na rampu, kde můžete pohodlně vykládat zboží.
Prodejna navíc nabízí další možnosti výdělku, a to například terminál SAZKY. Aktuálně má provozovna také příjem jako výdejní místo pro vyzvedávání zásilek. Možná Vás ihned napadají i další možnosti :) Výhodami jsou velmi dobrá poloha, v bezprostřední blízkosti zastávky MHD a obytných domů, a možnost začít podnikání ihned. Provoz květinářství stále běží, tzn. ihned můžete začít provoz což jednoznačně minimalizuje jakákoliv rizika. Jedná se o velmi zajímavou příležitost realizace vlastního podnikání s již známou a zaběhlou provozovnou.

Na rozjezd podnikání Vám rádi poskytneme vhodné financování. Pro bližší informace a prohlídku mne prosím určitě kontaktujte.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Václav Adamčík
RE/MAX Centrum
Porážková 3339/46
Ostrava, Moravská Ostrava, 70200
Česká republika
Tel. na makléře: +420 739 604 767
Tel. do kanceláře: +420 775 757 505
E-mail: vaclav.adamcik@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 306-NP83047
Typ nemovitosti:
Komerční prostory
Druh prostor:
Obchodní
Plocha kanceláří:
107 m²
Druh objektu:
Skeletová
Stav objektu:
Dobrý
Celková plocha:
107 m²
Typ domu:
Přízemní
Vybavení kanceláří:
Ano
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G