Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví 84 m², Nová Ves (ID 020-NP08607)

Nová Ves, okres České Budějovice mapa

Prodáno
GMimořádně
nehospodárná

1x
3x
84 m2
2/3
Exkluzivně Prodáno

Prodej bytu 3 + 1 v osobním vlastnictví 84 m2, se zahradou, Nová Ves u Českých Budějovic

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem prostorného a krásného bytu po celkové rekonstrukci s dispozicí 3+1 v obci Nová Ves u Českých Budějovic. Tento slunný byt o velikosti 84 m², ke kterému přísluší sklep, garáž, parkovací stání a zahrada se nachází ve zděném bytovém domě, v obci vzdálené jen 7 km od Českých Budějovic s výbornou dopravní dostupností do jihočeské metropole a to jak autem, tak vlakem i autobusem.

Přednosti bytu:

• Příslušenství bytu a zahrada: K bytu náleží nejen velký přízemní sklep o velikosti 16 m² a garáž o velikosti 24 m², ale také část půdních prostor, venkovní plocha pro parkování a hlavně udržovaná zahrada o velikosti 290 m². Zahrada je vybavena pergolou, fóliovníkem, bazénem a dalším zázemím pro relaxaci, dětské hry a zahradničení.

• Citlivá rekonstrukce: Byt prošel kompletní citlivou rekonstrukcí, která zahrnuje mimo jiné nové štuky a omítky, novou kuchyňskou linku s moderními spotřebiči (sklokeramická deska, elektrická trouba, myčka nádobí, digestoř), moderní vestavné skříně na chodbě a v ložnici, nové vnitřní dveře, koupelnu s vanou a sprchovou zástěnou, krb na biolíh v obývacím pokoji. Plynový kotel a bojler, zajišťující efektivní vytápění a ohřev vody, jsou umístěny v přízemních prostorech sklepa a garáže. Lodžie má nové dřevěné zábradlí. Bytový dům má novou střechu a plastová okna. Průkaz energetické náročnosti zjišťuji a proto je uvedena dočasně třída G.

• Výborná orientace: Byt je orientován na východ a západ, což zaručuje optimální osvětlení a pohodlí po celý den. Z kuchyně lze vstoupit na lodžii s pohledem na jihozápad.

• Ideální dispozice: Z předsíně a z navazující chodby lze vstoupit do ložnice, do dětského pokoje, do koupelny a samostatné toalety. Vstup je odtud i do obývacího pokoje, na který navazuje kuchyň a na ní navazující komora. Zde je sklad potravin a myčka a sušička. V bytovém domě jsou pouze 4 byty. Prodávaný byt se nachází v prvním patře.

• Lokalita: Nová Ves je oblíbenou a vyhledávanou lokalitou k bydlení. V obci najdete téměř kompletní občanskou vybavenost, včetně školky, pošty, obchodu, restaurace a sportovního centra s fotbalovým hřištěm a tenisovými kurty. Bytový dům se nachází v širším centru obce v pohodlné vzdálenosti od vlakové i autobusové zastávky i od výše uvedených objektů občanské vybavenosti.

Tento moderní byt s nadčasovým designem a krásnou zahradou je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlný a kvalitní domov v blízkosti Českých Budějovic. Pro více informací a prohlídku neváhejte kontaktovat makléře.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Mgr. Pavel Škrna
RE/MAX G8 Reality
Rohanské nábřeží 678/27
Praha 8 - Karlín, 18600
Česká republika
Tel. na makléře: +420 776 703 194
Tel. do kanceláře: +420 703 180 388
E-mail: pavel.skrna@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 020-NP08607
Dispozice:
3+1
Číslo podlaží:
2
Počet podlaží v objektu:
3
Podlahová plocha:
84 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Druh stavby:
Ostatní
Typ nemovitosti:
Byty
Bazén:
Ano (9 m²)
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
1. 3. 2024
Doprava:
Vlak, Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V
Garáž:
Ano (24 m²)
Lodžie:
Ano (2 m²)
Občanská vybavenost:
Školka, Pošta
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
84 m²
Plyn:
Plynovod
Počet parkovacích míst:
1
Sklep:
Ano (16 m²)
Telekomunikace:
Internet
Topení:
Ústřední - plynové
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G