Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 80 m², Bechlín (ID 205-NP09968)

Bechlín – část obce Předonín mapa

Prodáno
GMimořádně
nehospodárná

3x
80 m2
2095 m2
1
Exkluzivně Prodáno

Rodinný dům 2+1 s hospodářskými stavbami, garáží a terasou 80 m2, pozemek 2095 m2, Předonín (Bechlín

Ve výhradním zastoupení nabízíme samostatně stojící rodinný dům v krásné lokalitě u Roudnice nad Labem a nedaleko hory Říp.

Původní stavba z roku 1927 o dispozici 2+1 je řešena jako jednopodlažní s pochozí půdou (přístup na půdu je řešen kovovými schody zvenčí stavby). Celková užitná plocha je 80 m2. Dům prošel za poslední roky částečnými úpravami – okna nová plastová, nová fasáda, nová střecha, byla přistavěna veranda. Zdivo je převážně kamenné, střecha sedlová.

Hlavními vstupními dveřmi se přichází nejprve do verandy (11 m2), ze které se na pravé straně vstupuje po několika schodech do předsíně (8,5 m2). Z té se přímo vstupuje vlevo do obývacího pokoje (13,5 m2), koupelny se sprchovým koutem a WC (5,3 m2) a vpravo do kuchyně (17,6 m2). V kuchyni se nachází i kamna na tuhá paliva. Z kuchyně se vstupuje do ložnice (19,6 m2). Obě místnosti – kuchyň a ložnice – mají okna na severní i jižní straně.
Vytápění a ohřev vody zajišťuje nový plynový kotel. Dům je napojen na veřejný vodovod, kanalizaci a zemní plyn. Elektřina 230V a 400V. Na pozemku se nachází studna s tlakovým čerpadlem.Celkový stav domu odpovídá výše uvedenému stáří a úpravám, byla prováděna běžná údržba.

Dům je připraven k okamžitému bydlení, současně však dává skvělou příležitost vybudovat si domov dle svých představ a zvětšit například dispozici domku o obytné podkroví.

Příslušenstvím rodinného domu je hospodářská stavba, garáž a zděná kůlna.
Hospodářskou stavbu tvoří původní chlévky. V chlévcích je zavedena elektřina 230V. Celková užitná plocha chlévků je 34 m2.
Na protilehlé straně dvorku se nachází kůlna. Je zde zavedena elektřina 230V a 400V. Stavba je částečně podsklepena. Zastavěná plocha 17 m2.
Na jihozápadní straně hospodářské stavby byla v roce 2000 postavena prostorná garáž s malým půdním prostorem. Je zde zavedena elektřina 230V, garáž je nevytápěná. Zastavěná plocha je 35 m2. U domu je i malý bazén.

Předonín je součástí obce Bechlín, nacházející se mezi Roudnicí nad Labem a Štětím. Obě obce jsou součástí mikroregionu Podřipsko. V obci se nachází MŠ, kompletnější občanská vybavenost - MŠ, ZŠ, obchody, lékař a další – se nachází v obci Bechlín. Dopravní dostupnost je dobrá – BUS do Roudnice nad Labem, Litoměřic, spojení do hl.m. Prahy BUS nebo vlak z Roudnice nad Labem nebo Štětí. Dojezd automobilem do Roudnice nad Labem 7 minut, Litoměřic do 27 minut, Mělníka 20 minut, centra hl.m. Prahy 40 minut.

Předonín je i skvělým místem pro všechny, kdo mají rádi přírodu i sport – Předonínský lesní sportovní areál s fotbalovým a beachovým hřištěm umožňuje kromě sportovních klání i konání jiných akcí. Z Předonína je to jen kousek ke známému veslařskému areálu v Račicích. Oblíbené jsou turistické výlety na nedaleký Říp, historického centra Roudnice a okolí.

V případě více vážných zájemců si majitelé osvojují právo dát přednost nejlepší nabídce.

Máte-li zájem o další informace nebo o prohlídku, neváhejte mne kontaktovat.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Lenka Muráriková
RE/MAX Alfa
Spálená 97/29
Praha 1 - Nové Město, 11000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 739 755 358
Tel. do kanceláře: +420 296 240 400
E-mail: lenka.murarikova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 205-NP09968
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
1
Užitná plocha:
80 m²
Plocha parcely:
2 095 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Odpad:
Kanalizace
Zastavěná plocha:
90 m²
Plyn:
Plynovod
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Centrum obce
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G