Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 630 m², Kostelec nad Černými lesy (ID 253-NP01871)

Kostelec nad Černými lesy, okres Praha-východ mapa

630 m2
Exkluzivně Prodáno

Prodej krásného stavebního pozemku pro rodinný dům nebo bytový dům v centru Kostelce nad Čer. lesy

Exkluzivně Vám nabízíme koupi krásného stavebního pozemku o ploše 630 m2, který se nachází v Komenského ulici v centru Kostelce nad Černými lesy.

Pozemek je rovinný, zhruba obdélníkového tvaru, s rozměry cca 21 x 30 m2. Tyto rozměry umožní pohodlně umístit stavbu pěkného rodinného domu i s nezbytnými doprovodnými prvky jako jsou např. bazén, zahradní domek, terasy, okrasné zahrady, pergoly nebo dostatečně velké parkovací plochy.

Z hlediska územního plánu se pozemek nachází v zóně označené jako SM – plochy smíšené obytné, městského jádra. Přípustné jsou především stavby pro bydlení v rodinných nebo bytových domech. Přípustná zastavitelnost pozemku je do 50 % jeho plochy, max. 3 nadzemní podlaží, výška objektu do 12 m, min. podíl zeleně na pozemku je 10 %, parkovaní nutno zajistit na pozemku.

Přestože je pozemek ideální pro stavbu rodinného domu, bylo pro něj vydáno i Závazné souhlasné stanovisko odboru územního plánování a regionálního rozvoje Městského úřadu v Říčanech pro stavbu bytového domu se 6 byty 2 + kk ve 3 nadzemních podlažích. Stanovisko bylo vydáno na základě architektonické studie, která není pro kupujícího nijak závazná, ale je případně k dispozici.

Pozemek je oplocený a roste na něm několik zdravých vzrostlých stromů. Podél východní strany pozemku vede asfaltová komunikace, ve které je vodovod a kanalizace. Dostupný je i rozvod elektřiny. Vjezd na pozemek je možné vybudovat buď z ulice Komenského nebo případně využít po domluvě s TJ Sokol vjezd z boční uličky na jižní straně pozemku.

Pozemek není zatížen žádnou právní vadou a je ho proto možné využít jako zástavu k hypotéčnímu úvěru. V případě zájmu o hypotéční financování rádi zprostředkujeme výhodnou nabídku.

Kostelec nad Černými lesy je malebné historické město 20 km od východního okraje Prahy. Je v něm potřebná občanská vybavenost infrastruktura služeb (obchody, supermarket, MŠ, ZŠ, lékař, zubař, muzea, galerie, řada restaurací a kaváren…) a zejména renesanční zámek a známý pivovar. Další obč. vybavenost je v Říčanech, v nedalekých Babicích je vyhledávaná soukromá škola Open Gate. V okolí města jsou lesy a rybníky protkané sítí cyklostezek.

Říčany jsou od pozemku vzdáleny 15 km, Jevany 5 km, Český Brod 10 km. Autobusy MHD č. 381 a 387 zajíždí k metru Háje.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
včetně provize RK a právního servisu
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Jan Rampa
RE/MAX Ambassador
Cíglerova/metro Rajská zahrada
Praha 9 - Černý Most, 19800
Česká republika
Tel. na makléře: +420 603 526 789
Tel. do kanceláře: +420 603 295 748
E-mail: jan.rampa@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 253-NP01871
Druh pozemku:
Pro bydlení
Celková plocha:
630 m²
Inženýrské sítě:
Vodovod, Kanalizace, Elektřina
Typ nemovitosti:
Pozemky
Délka:
30
Elektřina:
230 V, 400 V
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Odpad:
Kanalizace
Šířka:
21
Umístění objektu:
Centrum obce
Voda:
Dálkový rozvod