Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 1+1 v osobním vlastnictví 47 m², Praha 4 - Záběhlice (ID 330-NP00086)

ulice Dunická, Praha 4 – Záběhlice mapa

5 150 000 Kč ( za nemovitost)
DMéně
úsporná

1x
1x
47 m2
10/15
Exkluzivně Rezervace

Exkluzivní nabídka bytu 1+1 s krásnou lodžií a výhledem v žádané lokalitě Záběhlic

Představujeme Vám exkluzivní nabídku bytu 1+1 s krásnou lodžií v žádané lokalitě Záběhlic v Praze. Tento byt je výsledkem pečlivě plánovaných stavebních úprav provedených v roce 2012, které z něj učinily útulný domov plný pohodlí a praktičnosti.

Dispozice je řešena jako 1+1, pokoj ze kterého je vstup na lodžii, kuchyně, vstupní část chodby, hala se samostatným kumbálem, koupelna a samostatný záchod.
Podlahová plocha dle LV 46,96m2 + Lodžie ( 6,8m2 ).

V rámci rekonstrukce byly realizovány nivelační podlahy, což zajišťuje rovný a stabilní povrch v celém bytě. Dále došlo k výměně všech dveří, včetně vchodových, což zvyšuje bezpečnost a estetickou hodnotu bydlení. Dlažba ve vstupní části haly pro snadnou údržbu, zateplení stěnových prvků lodžie společně s výměnou oken a dveří lodžie, včetně instalace rolet a speciálních skel s meziokenní fólií proti expozici sluneční energie zajišťuje tepelný komfort a ochranu před nadměrným slunečním zářením. Komfort navíc navyšuje i instalovaná klimatizační jednotka typu split značky Panasonic.

Součástí úprav byla také renovace koupelny a toalety, kde moderní vybavení splňuje veškeré požadavky na komfortní a funkční používání. Vestavěné skříně v chodbě a kuchyni byly navrženy s důrazem na maximální využití prostoru, což umožňuje efektivní organizaci a úschovu osobních věcí.

Bydlení v tomto bytě je o to atraktivnější díky jeho skvělé poloze. Pouhých 140 metrů (2 minuty chůze) od bytu se nachází zastávka MHD „Hlavní“, která zajišťuje rychlý a pohodlný přístup do ostatních částí města. (Bus 135 pouhé 4minuty na metro Roztyly, 8min na Chodov).

Vzdělání pro vaše děti nebo blízké je zajištěno širokou nabídkou školských zařízení v okolí, včetně základní školy a gymnázia.
Pro vaše každodenní nákupy je na dosah ruky supermarket Albert pouze 130 metrů (2 minuty chůze) a Penny Market ve vzdálenosti 420 metrů (6 minut chůze).

Kromě vynikající infrastruktury nabízí tato lokalita v Záběhlicích také bohaté možnosti pro milovníky přírody a sportovního vyžití. V těsné blízkosti domova, pouhých 10 minut chůze, se nachází idylický Hamerský rybník, který je ideálním místem pro relaxaci nebo příjemné procházky v klidném a zeleném prostředí. Pro cyklisty a milovníky aktivního života je byt rovněž skvěle situován s rychlým přístupem k oblíbeným cyklistickým trasám A41/A23 ( cca 500m ) . Na kole je to jen pár minut k těmto stezkám, což umožňuje snadné a rychlé spojení s přírodou a sportem.

Předpisy záloh na služby pro jednu osobu 2826,-Kč / FO 1174,-Kč / + elektřina.

Toto místo je jako stvořené pro ty, kteří si chtějí odpočinout od městského ruchu a načerpat novou energii blízko přírody.
Tato nabídka bytu tak představuje nejen skvělou investici do hezkého bydlení, ale také do života v harmonii s přírodou a možností aktivního odpočinku. Je to ideální volba pro každého, kdo hledá dokonalou rovnováhu mezi městským komfortem a přístupem k přírodním a sportovním aktivitám.
Cena:
5 150 000 CZK / Rezervováno
Poznámka k ceně:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

5 150 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ing. Petr Janoszek
RE/MAX Style
Pitterova 2855/7
Praha 3 - Žižkov, 13000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 792 336 043
Tel. do kanceláře: +420 731 565 114
E-mail: petr.janoszek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 330-NP00086
Dispozice:
1+1
Číslo podlaží:
10
Počet podlaží v objektu:
15
Podlahová plocha:
47 m²
Druh objektu:
Panelová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
15. 4. 2024
Doprava:
MHD
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
45 m²
Zastavěná plocha:
1 081 m²
Topení:
Ústřední - dálkové
Umístění objektu:
Sídliště
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
D