Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 1+1 v osobním vlastnictví 47 m², Praha 4 - Záběhlice (ID 330-NP00086)

ulice Dunická, Praha 4 – Záběhlice mapa

1x
1x
47 m2
10/15
Exkluzivně Prodáno

Exkluzivní nabídka bytu 1+1 s krásnou lodžií a výhledem v žádané lokalitě Záběhlic

Představujeme Vám exkluzivní nabídku bytu 1+1 s krásnou lodžií v žádané lokalitě Záběhlic v Praze. Tento byt je výsledkem pečlivě plánovaných stavebních úprav provedených v roce 2012, které z něj učinily útulný domov plný pohodlí a praktičnosti.

Dispozice je řešena jako 1+1, pokoj ze kterého je vstup na lodžii, kuchyně, vstupní část chodby, hala se samostatným kumbálem, koupelna a samostatný záchod.
Podlahová plocha dle LV 46,96m2 + Lodžie ( 6,8m2 ).

V rámci rekonstrukce byly realizovány nivelační podlahy, což zajišťuje rovný a stabilní povrch v celém bytě. Dále došlo k výměně všech dveří, včetně vchodových, což zvyšuje bezpečnost a estetickou hodnotu bydlení. Dlažba ve vstupní části haly pro snadnou údržbu, zateplení stěnových prvků lodžie společně s výměnou oken a dveří lodžie, včetně instalace rolet a speciálních skel s meziokenní fólií proti expozici sluneční energie zajišťuje tepelný komfort a ochranu před nadměrným slunečním zářením. Komfort navíc navyšuje i instalovaná klimatizační jednotka typu split značky Panasonic.

Součástí úprav byla také renovace koupelny a toalety, kde moderní vybavení splňuje veškeré požadavky na komfortní a funkční používání. Vestavěné skříně v chodbě a kuchyni byly navrženy s důrazem na maximální využití prostoru, což umožňuje efektivní organizaci a úschovu osobních věcí.

Bydlení v tomto bytě je o to atraktivnější díky jeho skvělé poloze. Pouhých 140 metrů (2 minuty chůze) od bytu se nachází zastávka MHD „Hlavní“, která zajišťuje rychlý a pohodlný přístup do ostatních částí města. (Bus 135 pouhé 4minuty na metro Roztyly, 8min na Chodov).

Vzdělání pro vaše děti nebo blízké je zajištěno širokou nabídkou školských zařízení v okolí, včetně základní školy a gymnázia.
Pro vaše každodenní nákupy je na dosah ruky supermarket Albert pouze 130 metrů (2 minuty chůze) a Penny Market ve vzdálenosti 420 metrů (6 minut chůze).

Kromě vynikající infrastruktury nabízí tato lokalita v Záběhlicích také bohaté možnosti pro milovníky přírody a sportovního vyžití. V těsné blízkosti domova, pouhých 10 minut chůze, se nachází idylický Hamerský rybník, který je ideálním místem pro relaxaci nebo příjemné procházky v klidném a zeleném prostředí. Pro cyklisty a milovníky aktivního života je byt rovněž skvěle situován s rychlým přístupem k oblíbeným cyklistickým trasám A41/A23 ( cca 500m ) . Na kole je to jen pár minut k těmto stezkám, což umožňuje snadné a rychlé spojení s přírodou a sportem.

Předpisy záloh na služby pro jednu osobu 2826,-Kč / FO 1174,-Kč / + elektřina.

Toto místo je jako stvořené pro ty, kteří si chtějí odpočinout od městského ruchu a načerpat novou energii blízko přírody.
Tato nabídka bytu tak představuje nejen skvělou investici do hezkého bydlení, ale také do života v harmonii s přírodou a možností aktivního odpočinku. Je to ideální volba pro každého, kdo hledá dokonalou rovnováhu mezi městským komfortem a přístupem k přírodním a sportovním aktivitám.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Petr Janoszek
RE/MAX Style
Pitterova 2855/7
Praha 3 - Žižkov, 13000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 792 336 043
Tel. do kanceláře: +420 731 565 114
E-mail: petr.janoszek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 330-NP00086
Dispozice:
1+1
Číslo podlaží:
10
Počet podlaží v objektu:
15
Podlahová plocha:
47 m²
Druh objektu:
Panelová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
15. 4. 2024
Doprava:
MHD
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
45 m²
Zastavěná plocha:
1 081 m²
Topení:
Ústřední - dálkové
Umístění objektu:
Sídliště
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
D