Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 2698 m², Pyšely (ID 218-NP05665)

Pyšely, okres Benešov mapa

Cena na vyžádání v kanceláři

2698 m2
Exkluzivně

Prodej souboru pozemků 2698 m2, Pyšely, ul. U sadu

Exkluzivně vám nabízíme k prodeji výjimečně situovaný kompletně zasíťovaný soubor stavebních pozemků o celkové výměře 2698 m2 nacházející se v obci Pyšely s krásným výhledem na jih.

"Dolní" pozemek je rovinatý, s pečlivě udržovaným živým plotem, zahradou se vzrostlými keři a trávníkem, automatickou závlahou. Celý pozemek je oplocen a je určen k výstavbě až dvou samostatných domů. Je připojen na veškeré sítě (el 230/400 V, vodovod, plyn, splašková kanalizace, internet). Má vlastní dostatečně kapacitní vrtanou studnu a systém pro zadržování uchovávání dešťové vody (pro automatickou závlahu zahrady). Pozemek obdélníkového tvaru má příjezd a přístup ze dvou rovnoběžných ulic (ze západu a z východu). Na východní části pozemku je platné SP na výstavbu RD. Ve výstavbě RD lze pokračovat dle platné PD případně upravit dle požadavků kupujícího. Na západní části pozemku je již vybudovaná povolená stavba - plně funkční celoročně obyvatelný objekt o dispozici 3KK s terasou o celkové výměře 81 m2.
Výhodou pro kupujícího je současný stav nemovitosti, kdy nemovitost není zatížena žádnými věcnými právy/břemeny, ani úvěry a navíc ji lze ihned obývat a užívat si krásný výhled směrem na jih, na zámek Konopiště.

"Horní" pozemek je poslední volný kompletně zasíťovaný stavební pozemek o výměře 1027 m2 nacházející se v proluce stávající zástavby moderních rodinných domů obce Pyšely s krásným výhledem na jih. Pozemek je rovinatý obdélníkového tvaru a optimální velikosti, sousední pozemky mají pěstěné a udržované zahrady s krásnými RD. Celý pozemek je oplocen, s vlastními vjezdovými vraty. Pozemek je územním plánem určen k výstavbě jednoho rodinného domu. Prodávající nabízí potřebnou součinnost pro získání SP. Veškeré sítě (el 230/400V, vodovod, plynovod, splašková kanalizace) jsou dostupné na hranici pozemku. Příjezd a příchod je zajištěn přímo z ulice U Sadu (součástí prodeje je i podíl na pozemku na němž se nachází příjezdová komunikace). Na pozemku byl proveden průzkumný vrt se zjištěním dostatku vody (lze dovybavit na vlastní studnu).

Obec Pyšely, nacházející se jen asi 15 km jihovýchodně od okraje Prahy a cca 10 km od Benešova disponuje kompletní infrastrukturou-MŠ, ZŠ, obchody, PID a také vlakovou zastávkou Pyšely vzdálenou pouhých 3,7 km. Nedaleko se nachází jedna z nejvýznamnějších památek v ČR-zámek Konopiště a pro milovníky přírody jsou v blízkosti také hojně zastoupené lesy.
Cena:
Cena na vyžádání v kanceláři
Poznámka k ceně:
Cena vč. provize pro RK + vč. právního a poprodejního servisu
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ing. Daniel Horák
RE/MAX Anděl
Ostrovského 253/3
Praha 5 - Smíchov, 15000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 776 008 800
Tel. do kanceláře: +420 725 293 030
E-mail: daniel.horak@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 218-NP05665
Druh pozemku:
Pro bydlení
Celková plocha:
2 698 m²
Inženýrské sítě:
Vodovod, Kanalizace, Plyn, Elektřina
Typ nemovitosti:
Pozemky
K nastěhování:
15. 4. 2024
Doprava:
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V, 400 V
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Ostatní rozvody
Telekomunikace:
Internet
Terasa:
Ano
Topení:
Lokální - elektrické
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vybaveno:
Ano