Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 285 m², Litoměřice (ID 024-NP06281)

ulice Plešivecká, Litoměřice – část obce Předměstí mapa

Cena na vyžádání v kanceláři
GMimořádně
nehospodárná

5+
285 m2
188 m2
3
Exkluzivně Rezervace

Prodej malebného rodinného domu s ateliérem, garáží, saunou a zahradou - ul. Plešivecká, Litoměřice

Představujeme Vám jedinečnou nabídku řadového rodinného domu v ulici Plešivecká v malebných Litoměřicích, městě bohatém na historii a přírodní krásy v okolí. Tento útulný řadový dům je připravený k okamžitému užívání a nabízí řadu možností pro bydlení, podnikání či relaxaci. S užitnou plochou 285 m², podlahovou plochou 216 m² a zastavěnou plochou 127 m². K tomu navíc zahrada o rozloze 61 m², která je ideálním místem pro odpočinek uprostřed zeleně.

Tento řadový dům je rozprostřen přes několik podlaží - praktický suterén (1PP, celková výměra 45 m2) s technickou místností, kotelnou (10,5 m2), saunou (7,8 m2), sklepem (11,5 m2), prostorné první nadzemní podlaží (1NP o celkové výměře 76 m2) s možností využití pro ateliér, další bytovou jednotku, nebo jiné podnikání, s dvěma pokoji, kuchyní (která momentálně slouží jako keramická dílna), koupelnou, samostatným WC, vstupem na zahradu, přes druhé nadzemní podlaží (2NP o výměře 69 m2) s ložnicí, společný prostor obývacího pokoje s kuchyní , jídelní kout, další koupelnou a samostatnou toaletou. Podkroví (výměra 71 m2) s třemi dalšími pokoji plnými světla také s koupelnu a toaletou. Výjimečný je svým uměleckým zpracováním a prvky, jakými je například krb na zakázku od uměleckého kováře, který dodává interiéru neopakovatelnou atmosféru, a velmi vysokou výhřevnost.

Nejenže dům poskytuje skvělé bydlení, ale nachází se ve městě s bohatou historií a kulturou. Litoměřice, nabízejí nejen nádherné historické centrum, ale také řadu výletů do okolí s jeho malebnými výhledy.

Náklady na bydlení jsou velmi příznivé s měsíčními zálohami na vodu ve výši 1.300 Kč, plyn 2.000 Kč, elektřina 2.850 Kč. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě a veřejnou kanalizaci. Vytápění zajištuje lokální plynový kotel zn. Buderus, ohřev vody elektrický bojler zn. Ariston. Samozřejmostí je optický kabel, internet (O2), Tv (Skylink). K dispozici je také vlastní garáž s vjezdem z hlavní komunikace, ovládání dálkové, s elektrickými vraty.

Technické parametry domu, střecha sedlová se zdvojenými pálenými taškami, zateplená minerálně vláknitými deskami zn. Rotaflex. Okna plastová se zdvojenými skly, střešní dřevěná zn. Velux. Dům je cihlový s betonovými základy, zděnými nosnými konstrukcemi, dřevěnými trámovými stropy se sádrokartonovými podhledy, a laminátovými podlahami (v nebytových prostorech keramická dlažba). Samozřejmostí je také náhled do technické dokumentace nemovitosti.

Tento dům může být opravdovým domovem pro ty, kteří hledají kombinaci komfortního bydlení s bohatým společenským životem ale také dostatek soukromí. Představte si klidné ráno s kávou v útulné zahradě, se zastřešeným posezením s výhledem do zeleně, a odpoledne strávené objevováním historických koutů Litoměřic nebo relaxací ve vlastní sauně. Nabízíme Vám nejen dům, ale domov plný příběhů a zážitků, který jen čeká na to, až je objevíte.
Cena:
Cena na vyžádání v kanceláři / Rezervováno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Radek Chloupek
RE/MAX G8 Reality 6
Mírové náměstí 3485/35b
Ústí nad Labem, 40001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 736 442 088
Tel. do kanceláře: +420 608 027 854
E-mail: radek.chloupek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 024-NP06281
Poloha objektu:
Řadový
Počet podlaží v objektu:
3
Užitná plocha:
285 m²
Plocha parcely:
188 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Charakter okolní zástavby:
Obytná
Doprava:
Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Garáž:
Ano
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Plocha zahrady:
61 m²
Zastavěná plocha:
127 m²
Plyn:
Plynovod
Počet podlaží pod zemí:
1
Půdní vestavba / nástavba:
Ano
Telekomunikace:
Internet
Topení:
Lokální - plynové
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G