Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem bytu 3+1 v družstevním vlastnictví, Praha 1 - Staré Město (ID 201-NP02725)

ulice Provaznická, Praha 1 – Staré Město mapa

40 000 Kč ( za měsíc)
GMimořádně
nehospodárná

1x
3x
0 m2
6/6
Exkluzivně

Byt 3+1 v klidném domě u stanice metra Můstek

Chcete bydlet v historickém centru Prahy, v krásném domě s mnoha moderními vymoženostmi, ale zároveň v klidné části ulice? Pak by pro vás mohl být vhodný tento byt k dlouhodobému podnájmu! Nabízíme byt v ulici Provaznická, která je klidnou vedlejší ulicí avšak v úplném centru města, jen za rohem od vyhlášené ulice Na Příkopech. Z ulice je boční vchod do stanice metra Můstek. Dům disponuje i vlastním wellness (bazén s protiproudem, posilovna, sauna s ochlazovacím bazénkem, více na www.sportklubudivadla.cz), které bude po případném odsouhlasení družstevníky podnájemníkovi k dispozici. V domě je výtah.
Byt samotný se nachází v 5. patře, má dvě ložnice, obývací pokoj, prostornou halu s jídelním stolem a knihovnou, kuchyni s výhledem na střechy Starého města a vrch Petřín. Dále jsou v bytě dvě koupelny, jedna momentálně funguje jako místnost na pračku se sušičkou, která bude podnájemníkům k dispozici, a dvě toalety - jedna samostatná. Poplatky jsou momentálně ve výši 5084.-/měsíc, elektřina bude převedena na podnájemce.

Would you like to live in the historic center of Prague, in a beautiful house with many modern conveniences, yet in a quiet part of the street? Then this apartment for long-term rent might be suitable for you! We offer an apartment on Provaznická Street, which is a quiet side street yet in the very center of the city, just round the corner of famous Na Příkopech street There is a side entrance to the Můstek metro station from the street. The building also has its own wellness facilities (swimming pool with counter-current, gym, sauna with cooling pool...http://www.sportklubudivadla.cz), which will be available to the tenant upon approval by the cooperative members. There is an elevator in the building.

The apartment itself is located on the 5th floor and has two bedrooms, a living room, a spacious hall with a dining table and a library, a kitchen with a view of the rooftops of the Old Town and Petřín Hill. There are also two bathrooms in the apartment, one of which currently functions as a laundry room with a washer and dryer, which will be available to the tenants. Charges amount to 3914,- CZK/month, electricity will be transferred to the tenant.
Cena:
40 000 CZK / za měsíc
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Šárka Jiroutová
RE/MAX Atrium
Podolská 811/138
Praha 4 - Podolí, 14700
Česká republika
Tel. na makléře: +420 774 040 380
Tel. do kanceláře: +420 606 726 515
E-mail: sarka.jiroutova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 201-NP02725
Dispozice:
3+1
Číslo podlaží:
6
Počet podlaží v objektu:
6
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Družstevní
Typ nemovitosti:
Byty
K nastěhování:
19. 3. 2024
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
90 m²
Zastavěná plocha:
943 m²
Plyn:
Plynovod
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G