Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 277 m², Chotěšov (ID 024-NP06313)

ulice Nádražní, Chotěšov mapa

6 900 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

5+
277 m2
1322 m2
2
Exkluzivně

Prodej dvougeneračního domu 6+1 s dvěma terasami, na rozlehlém pozemku 1.322 m2 - Chotěšov

Nabízíme k prodeji výjimečný dvougenerační rodinný dům, který se nachází v ulici Nádražní v klidné obci Chotěšova. Tento prostorný dům je ideálním místem pro velkou rodinu, která touží po pohodlí a soukromí, ale zároveň hledá flexibilitu v možnosti rozdělení na dvě oddělené bytové jednotky.

Dům, jehož užitná plocha činí 277 m² (celková podlahová plocha 180 m²), je situován na pozemku o velikosti 1.322 m², včetně zastavěné plochy 134 m² a rozlehlé zahrady, která nabízí dostatek prostoru pro relaxaci a volnočasové aktivity. V prvním podzemním podlaží se nachází sklepní prostory o velikosti 90 m² s kotelnou, kde je instalován ekologický kotel na tuhá paliva (pelety). První nadzemní podlaží nabízí dispozici 3+1, tedy tři prostorné pokoje (obývací pokoj a dvě ložnice) s oddělenou kuchyní, koupelnou, samostatnou toaletou a přímým vstupem na terasu vedoucí do zahrady přímo z obývacího pokoje. Druhé nadzemní podlaží má stejnou dispozici s přístupem na druhou terasu s výhledem do ulice, což zvyšuje atraktivitu a užitnou hodnotu nemovitosti díky absolutnímu soukromí obou jednotek. Podkroví domu je velmi prostorné, a poskytuje možnost vybudování dalšího obytného prostoru.

Dům je technicky vybaven plastovými okny, ústředním vytápěním s kotlem na tuhá paliva, a bojlerem o objemu 150 l zn. Dražice pro ohřev vody. K dispozici je také elektřina (230V a 380V), veřejný vodovod a možnost připojení plynu, který je na hranici pozemku.

K domu náleží zastřešené parkovací stání pro dvě auta s elektrickými vraty, což přináší komfort a bezpečí při parkování. Na pozemku se rovněž nachází budovy pro chov zvířat, včetně králíkárny a chlívku, což otevírá možnosti pro vedení malého hospodářství.

Chotěšov je obec s vynikající dopravní dostupností. Má hned tři autobusové zastávky a vlakové nádraží, odkud lse ze například do Lovosic dostat vlakem za 20 minut. Autem jste v Lovosicích nebo Litoměřicích za 12 minut, v Ústí nad Labem pak za 30 minut. V obci se nachází i dětské hřiště a je v plánu vybudování veřejné kanalizace, což přispívá k dalšímu zvýšení kvality života.

Okolí Chotěšova je známé svými přírodními krásami a historickými památkami, jako jsou hrad Hazmburk, a nejvyšší hora Českého středohoří Milešovka, které jsou oblíbenými cíli výletů pro milovníky přírody a historie.

Tato nemovitost je ihned obyvatelná, ačkoliv nabízí prostor pro rekonstrukci, a úpravu dle vlastních představ nového majitele. Je to ideální příležitost pro každého, kdo hledá prostorné a flexibilní bydlení v nádherném prostředí s výbornou dopravní dostupností.

Zaujala Vás tato nabídka? Neváhejte se na mě obrátit - rád Vám na vše odpovím, sdělím další podrobnosti a můžeme se společně domluvit na termín prohlídky.
Cena:
6 900 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

6 900 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Radek Chloupek
RE/MAX G8 Reality 6
Mírové náměstí 3485/35b
Ústí nad Labem, 40001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 736 442 088
Tel. do kanceláře: +420 608 027 854
E-mail: radek.chloupek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 024-NP06313
Poloha objektu:
Řadový
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
277 m²
Plocha parcely:
1 322 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Počet bytů celkem:
2
Charakter okolní zástavby:
Obytná
Doprava:
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Odpad:
Septik
Ostatní rozvody:
Satelit, Kabelové rozvody
Plocha zahrady:
1 188 m²
Zastavěná plocha:
134 m²
Plyn:
Plynovod
Počet parkovacích míst:
2
Počet podlaží pod zemí:
1
Telekomunikace:
Internet
Topení:
Ústřední - tuhá paliva
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G