Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 217 m², Sedlec (ID 201-NP02736)

Sedlec, okres Praha-východ mapa

16 800 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

5+
217 m2
916 m2
2
Exkluzivně

Na prodej rodinný dům, Sedlec, Praha - východ

Na prodej atraktivní rodinný dům zkolaudovaný v roce 2009 v obci Sedlec na velmi klidném místě, cca 3 km od Líbeznic a 4 km od okraje Prahy. Pokud hledáte dům s inteligentní dispozicí, do kterého se vejde celá vaše rodina, čtěte dále.

Jedná se o samostatně stojící zděný dům o dispozici 6+kk s garáží s celkovou podlahovou plochou 217m2, kolaudovaný v roce 2010.

V přízemí domu se nachází vstupní hala se samostatnou šatnou a vstupem do garáže, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna a technická místnost. Prostorný obývací pokoj je s francouzskými okny s výhledem do zahrady a přímým vstupem na terasu s pergolou. Kuchyňská linka je vybavena vestavnými spotřebiči (indukční deska, dřez s baterií, digestoř, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem a myčka). Atmosféru velkorysého obytného prostoru vám může v budoucnu dokreslit krb, pro který je zde příprava k napojení do komína.

V prvním patře se nachází čtyři komfortní pokoje, z toho jeden se vstupem na balkon a průchozí šatnou, dále velká koupelna s vanou, bidetem a sprchovým koutem s podlahovým vytápěním.

Garáž přístupná ze vstupní haly poskytuje jedno stání, přímo u garáže je možnost stání pro další dva vozy, z toho jedno je kryté. Další vůz je možné dát na parkovací místo přímo před domem. Dům je napojen na kanalizační a vodovodní síť, vytápění a ohřev teplé vody zajišťuje plynový kotel.

Dům stojí na oploceném pozemku o výměře 916 m² v sousedsky bezpečné a stavebně dokončené lokalitě několika domů stejného typu. Zatravněná zahrada má rovinatý charakter a ze všech pozemků v této ulici poskytuje největší míru soukromí. Prostorná zahrada nabízí možnost pro případnou dostavbu bazénu, skleníku, většího dětského hřiště či užitkové zahrady.

Obec Sedlec se nachází v okrese Praha - Východ, 12 km od centra Prahy, žije zde cca 420 obyvatel. Autobusová zastávka v docházkové vzdálenosti 100 m od domu (aut.linky směr Praha Kobylisy- Neratovice, Předboj/Zlonín - Líbeznice). Navíc začne v roce 2025 výstavba nové tramvajové trati, která by měla být dokončena v roce 2027. Konečná stanice bude pouze několik minut chůze od domu. Dostupnost autem do Prahy (10 min na okraj, 25 min do centra), 2 minuty jízdy na dálnici D8 (Exit 1 Zdiby). OC Letňany 12 minut, Centrum Černý most 20 min. Lidl 2 min. Billa Březiněves 10 minut. Líbeznice 3 minuty, kde se nachází veškerá občanská vybavenost (ZŠ, ZUŠ, školky/státní/soukromé, zdravotní středisko, pošta, lékárna, Tesco Express, pekárna, masna, restaurace, obchody, sportovní hala, fotbalové hřiště, areál zdraví -multifunkční sportovní hřiště pro děti, komunitní centrum, Divadlo Pavla Kožíška).

Aktuálně je objednáno vyhotovení průkazu energetické náročnosti. Po jeho dokončení bude zde dočasně uváděná nejnižší energetická třída aktualizována na reálnou a samozřejmě i energeticky úspornější hodnotu.

Prohlídku tohoto sympatického domu vřele doporučujeme. Zavolejte makléři a domluvte si termín prohlídky.
Cena:
16 800 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

16 800 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Jan Halík
RE/MAX Atrium
Podolská 811/138
Praha 4 - Podolí, 14700
Česká republika
Tel. na makléře: +420 603 377 791
Tel. do kanceláře: +420 606 726 515
E-mail: jan.halik@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 201-NP02736
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
217 m²
Plocha parcely:
916 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Charakter okolní zástavby:
Obytná
Doprava:
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Garáž:
Ano
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Kabelová televize, Kabelové rozvody
Plocha zahrady:
787 m²
Zastavěná plocha:
129 m²
Plyn:
Plynovod
Počet parkovacích míst:
2
Telekomunikace:
Telefon, Internet
Topení:
Ústřední - plynové
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G