Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 216 m², Litoměřice (ID 024-NP06509)

ulice Na Výsluní, Litoměřice – část obce Pokratice mapa

12 000 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

5+
216 m2
777 m2
3
Exkluzivně

Rodinný dům 5+1 s garáží, ulice Na Výsluní, Litoměřice

Ulice Na Výsluní je jednou z nejvýše položených ulic v Litoměřicích. Kdysi zde opravdu město končilo. Spíše zde končila zaniklá obec Pokratice, která časem splynula s Litoměřicemi a nyní jsou Pokratice jeho plnohodnotnou součástí. Na uliční čáře Na Výsluní stojí několik rodinných domů nichž 4 byly postaveny jako dvojdomy ve 20.-30. letech 20. století. A právě o jeden z těchto domů se dnes zajímáte.

Dům, který vám nyní představím prošel v roce 1995 větší rekonstrukcí. Svoji dnešní podobu však získal po dalších 7 letech (2002). Tak například byla upravena dispozice domu. A to pro potřebu bydlení celé rodiny. Dům by se dal nyní využít jako dvojgenerační, ale primárně je dům upraven pro život jedné rodiny. K dalších úpravám došlo v suterénu. Dům je podsklepen a určitě tyto prostory oceníte. Jednak je zde část technická - prádelna a dále část úložná - garáž s dílenským koutem. Ať už je ve sklepě prádelna, dílna nebo garáž, tak takový sklep určitě oceníte. Další z poměrně důležitých úprav byla výstavba opravdu prostorné garáže. Ta stojí na samostatné stavební parcele a její vnitřní výměra činí 40 m2. Vysoký sokl a široká brána umožní parkovat snad i karavan nebo přívěs. Rovná střecha garáže nyní slouží jako terasa. Dvůr je vydlážděn zámkovou dlažbou a nabídne pohodlné parkování pro 2 vozy. Na dvůr domu navazuje terasovitě upravený pozemek. Celkem 2 terasy osazené betonovými schody. Na prvním stupni je menší záhon spíše pro okrasné dřeviny či květiny. Další terasa podepřená silnou opěrnou zdí nabízí to, co na zahradě každý chceme - posezení a bazén. Tuhle dřinu si prožil někdo jiný před vámi. Vy už nebudete muset řešit takové věc jako výkopové práce, navážení materiálu, výstavbu zdí, betonování a tak dále. Tohle vše už je hotové. To, zda horní část pozemku - tu odpočinkovou - ponecháte s krytým posezením s ohništěm a venkovním bazénem bude už na vás. Rozhodně se neobávejte protější panelové výstavby. I přes tuto výstavbu je zde ve větší míře soukromí zaručeno. Horní část svahu, která navazuje na konce zahrad je využívána jako zahrady a žádná 'horní' výstavba se zde neplánuje. Ještě doplním že bazén má krásné rozměry 8 x 4 m s hloubkou 1.6 m s nově zavedenou elektroinstalací a filtrací vody. Nově byl přístavek krytého posezení osazen fotovoltaickými panely s možností ohřevu vody do bazénu nebo využití pro spotřebu energie v domě.

Dům je napojen na všechny inženýrské sítě - vodovodní řád, kanalizace, elektřina, plyn. Topení domu je zajištěno pomocí plynového kotle se zásobníkem TV pro dům. K dispozici jsou nově položené optické kabely na uliční čáře. Dům je čistý, z velké části vyklizený. To, zda byste jej pouze zrenovovali nebo zcela upravili pro sebe nechám na vás. Rozhodně se jedná o hezký a útulný budoucí domov třeba právě vaší rodiny.
Cena:
12 000 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

12 000 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Aleš Čížek
RE/MAX G8 Reality 6
Mírové náměstí 3485/35b
Ústí nad Labem, 40001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 739 500 522
Tel. do kanceláře: +420 608 027 854
E-mail: ales.cizek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 024-NP06509
Poloha objektu:
Řadový
Počet podlaží v objektu:
3
Užitná plocha:
216 m²
Plocha parcely:
777 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Charakter okolní zástavby:
Obytná
Doprava:
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Garáž:
Ano
Odpad:
Kanalizace
Plocha zahrady:
351 m²
Zastavěná plocha:
96 m²
Plyn:
Plynovod
Počet parkovacích míst:
3
Počet podlaží pod zemí:
1
Topení:
Lokální - plynové
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Okraj obce
Umístění v chráněných lokalitách:
Ochranné pásmo
Voda:
Zdroj pro celý objekt, Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G