Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej chaty / chalupy 88 m², Benecko (ID 253-NP01898)

Benecko – část obce Rychlov mapa

2 910 000 Kč ( za nemovitost)

2x
88 m2
388 m2
2
Exkluzivně

Prodej útulné krkonošské chalupy na Benecku

Exkluzivně nabízíme k prodeji zajímavě položenou krkonošskou chalupu v obci Benecko, v části Rychlov.

Chalupa leží ve svahu nad říčkou Jizerkou. Je obklopena nevelkým pozemkem o celkové výměře 388 m2. Hranici pozemku s jihozápadní orientací tvoří z jedné strany pěkný horský potok a z druhé strany nezpevněná cesta (i s veřejným osvětlením), která zajišťuje přístup k dalším dvěma roubenkám nad nabízenou chalupou. Jiné domy na tomto svahu nejsou. Díky orientaci pozemku je chalupa po většinu dne osvětlená sluncem.

V údolí pod chalupou vede z Jilemnice pěkná asfaltová silnice č. 286 na Horní Mísečky a do Vítkovic, kde je v zimě i zastávka Ski Busu. Ze silnice se u Mikoláškova mlýna (výrazná roubená stavba) odbočí přes mostek do protějšího svahu a po nezpevněné cestě, která je však po většinu roku sjízdná normálním osobním automobilem, se dá snadno zajet k nabízené chalupě a zaparkovat až u ní.

Chalupu rozděluje na dvě části chodba, ze které je vstup do všech místností. V hlavní útulné světnici (22 m2) je kuchyňský kout s kuchyňská linkou a malá litinová kamny na dřevo. Tato místnost má okna do tří různých stran s výhledy do vzrostlé zeleně. Podlaha z dlaždic je elektricky vytápěná. Další místností s elektricky vytápěnou podlahou je koupelna, ve které je sprchový kout, otopný žebřík, umyvadlo a WC. Do místností jsou zavedeny kromě podlahového topení a kamen i radiátory, které jsou napojeny na elektrokotel v technické místnosti. Topit se dá tedy radiátory, elektricky vyhřívanými podlahami nebo kamny v hlavní místnosti. Teplota v domě i v jednotlivých místnostech se dá nastavovat na samostatných ovladačích. Bojler zajišťující teplou vodou do koupelny i do kuchyně (kapacita 120 l) je umístěn v podkroví.

Podkroví není zcela dokončené, ale chybí dodělat relativně málo věcí. Podkroví je jinak vzdušné s dvěma páry oken v obou štítových stěnách. Max. podlahová plocha podkroví je 9,81 x 4,81 m2 a podchodná výška ke kleštinám, na kterých by mohl být umístěn strop, je 213 cm. Pokud by si budoucí majitel chtěl nechat prostor v podkroví volný až do hřebene střechy, pak tato výška by byla 310 cm. Přístup do podkroví je prozatím po žebříku, ale počítalo se s vybudováním schodiště.

Centrální částí chalupy prochází komín, na který jsou napojena litinová kamínka v hlavní místnosti. Odpad z koupelny a kuchyňského dřezu je sveden do ČOV, která je vedle domu nad potokem. Pitná voda se bere z vlastního vrtu hlubokého 30 m, který je umístěn v pozemku nad chalupou. Průměr vrtu je 16 cm, vydatnost vody víc než dostatečná. Ve vrtu je aut. spínané čerpadlo.

Upozorňujeme, že v interiéru chalupy je nutno dokončit řadu drobných řemeslných prací a detailů (kompletace zásuvek a vypínačů, dřevěného obložení, dokončení podkroví apod.). Pro člověka milujícího manuální práci nebo kutila by to bylo potěšení a zábava.

Vzdálenosti: velká kruhová křižovatka v Hrabačově u Jilemnice 6 km, centrální parkoviště na Benecku 5 km, Hradec Králové 67 km, Mladá Boleslav 76 km a Praha 117 km.
Cena:
2 910 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
včetně právního servisu a provize RK
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

2 910 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ing. Jan Rampa
RE/MAX Ambassador
Cíglerova/metro Rajská zahrada
Praha 9 - Černý Most, 19800
Česká republika
Tel. na makléře: +420 603 526 789
Tel. do kanceláře: +420 603 295 748
E-mail: jan.rampa@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 253-NP01898
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
88 m²
Plocha parcely:
388 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Chaty a rekreační objekty
Doprava:
Silnice
Elektřina:
230 V
Odpad:
Čistička odpadních vod pro celý objekt
Celková plocha:
88 m²
Plocha zahrady:
187 m²
Zastavěná plocha:
79 m²
Počet podlaží pod zemí:
2
Topení:
Lokální - elektrické
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Polosamota
Voda:
Zdroj pro celý objekt
Vybaveno:
Ano