Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem bytu 3+1 v osobním vlastnictví, Praha 4 - Podolí (ID 020-NP08934)

ulice Ve svahu, Praha 4 – Podolí mapa

Pronajato
GMimořádně
nehospodárná

1x
3x
0 m2
4/4
Exkluzivně Pronajato

Pronájem mezonetového bytu 3+1 v lokalitě Praha Podolí

K dlouhodobému pronájmu nabízím pronájem mezonetového bytu 3+1 s terasou v klidné lokalitě Praha 4 Podolí. Ihned k nastěhování.

Byt o velikosti 115m2 se nachází ve 4NP, disponuje terasou s výhledem na Podolskou vodárnu a Vyšehrad, je součástí rodinného domu v ulici Ve svahu, Praha 4 nedaleko centra. Byt je po rekonstrukci koupelny, kuchyně a plynových rozvodů + nový plynový kotel. V dohledné době se připravuje rekonstrukce společných prostor domu a nové zateplení. Součástí bytu je vybavená kuchyň (lednice, myčka na nádobí, trouba, indukční deska), částečně vybavená koupelna (vířivá vana, toaleta). Spolu s nájemným je nutné počítat s poplatky (voda) ve výši 500 Kč/osobu, splatné vždy spolu s nájemným. Elektřinu a plyn si nájemce zřizuje dle svého, není součástí poplatků.

Dispozice bytu bude vyhovovat páru, případně rodině s dětmi. Spodní část bytu tvoří uzavíratelný pokoj, obývací pokoj/jídelna, kuchyně, koupelna, chodba. Díky schodišti z obývacího pokoje do podkroví vznikl další pokoj, který lze zařídit jako pracovnu, ložnici, případně dětský pokoj prosvětlen dvěma střešními okny.

Prostorný byt nabízí krásné výhledy na Podolí, Braník a Vyšehrad. Součástí domu je předzahrádka, která je sdílená pro všechny obyvatele domu. Lokalita, ve které se byt nachází, je dostupná prostřednictvím MHD - Bus "Podolská vodárna"/tramvaj "Podolská vodárna" (cca 350 metrů od objektu), dostupná taktéž z metra C Vyšehrad/Pražského povstání (cca 500 metrů od objektu). V lokalitě se nachází oblíbená restaurace Podolská kotva, nově zrekonstruovaná Restaurace Klika, Rest, Podolka nebo Hostinec na Staré sokolovně. Kousek od nemovitosti se nachází vyhlášené kavárny Mamacoffee Podolská nebo Cheecup. V dojezdové vzdálenosti je k dispozici Plavecký stadion Podolí. Sportovní areál Hamr, rekreační areál Žluté lázně. Nedaleko je taktéž cyklostezka A2.

Nákupy lze zařídit v nedalekém obchodním centru Arkády Pankrác, nově vybavené Penny prodejně na Pankráckém náměstí. V dochází vzdálenosti jsou nedaleko bytu 3 samoobsluhy, květinářství, vinotéka, coffeeshop nebo vybavené dětské hřiště.
Cena:
Pronajato
Poznámka k ceně:
K ceně nutno přičíst 500 Kč/osoba za společné náklady na vodu. Plyn a elektřinu si nájemce hradí samostatně.
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Hana Cveková
RE/MAX G8 Reality
Rohanské nábřeží 678/27
Praha 8 - Karlín, 18600
Česká republika
Tel. na makléře: +420 607 562 037
Tel. do kanceláře: +420 703 180 388
E-mail: hana.cvekova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 020-NP08934
Dispozice:
3+1
Číslo podlaží:
4
Počet podlaží v objektu:
4
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
29. 4. 2024
Doprava:
Silnice, MHD, Autobus
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
115 m²
Zastavěná plocha:
115 m²
Plyn:
Plynovod
Telekomunikace:
Internet
Topení:
Ústřední - plynové
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G