Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 200 m², Praha 4 - Libuš (ID 024-NP06565)

ulice U zahrádkářské kolonie, Praha 4 – Libuš mapa

18 500 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

5+
200 m2
1106 m2
2
Exkluzivně

Rodinný dům, zahrada, dvě bytové jednotky, ulice U zahrádkářské kolonie

U zahrádkářské kolonie není označení pro místo setkání, ale název ulice. Už samotný název napoví, jak tohle místo kdysi vypadalo. Výstavba v této dnešní Prahy se datuje do 20.let 20. st. A dalších několik lety zde byla mj. klidná zahrádkářská kolonie. Chatky, ovocné stromy, záhonky. Všechno tohle vzal čas a z kolonie zůstal už jen název pro ulici, na jejíž uliční čáře stojí rodinné domy. Pár věcí, které připomínají původní využití tohoto místa jsou pozornému oku patrné. A to třeba v podobě původních vzrostlých třešní, které jsou součástí parku lemující celou tuto ulici. Nebo názvy přilehlých ulic také hodně napoví – K hájovně, K lesu, Přírodní, Ke lhoteskému lesu. Místo je to na první dojem klidné. Jednosměrná ulice není zatížena transitní dopravou. Využívána je převážně místními residenty. Dojem venkova na vás o to víc zapůsobí, když projdete brankou kolem zápraží, až na pozemek za domem. Ten je bohatě osázen okrasnými stromy, dřevinami, ale také ovocnými keři či stromy. Šikovný zahradní architekt si tuhle zahradu zamiluje. Je tu mnoho příjemných zákoutí, která můžete upravit nebo přetvořit k vlastnímu odpočinku.
Dům, o který se nyní zajímáte stojí na ploše 98 m2 a uvnitř nabízí 200 m2 obytné plochy. Zastavěná plocha je součástí celku, který se skládá ze čtyř pozemků. Tvoří pravidelný obdelník a celková výměra činí 1 106 m2. Dům je napojen na vodovod, kanalizaci a elektřinu. Plyn je přiveden k hranici pozemku. Nespornou výhodou je, že pozemek je přístupný ze dvou stran. Hlavní vstup je z ulice a druhý je z opačné strany a to ze slepé ulice Přírodní. To například umožnilo to, že na pozemku sousedního domu byl postaven nový dům. Zahrada domu je osazena bazénem s filtrací vody. Bazén je delší dobu nevyužíván. Vám však může nastínit podobu nového. A jaký jiný bazén by se mohl hodit do takové zahrady, než biobazén lákající vážky a další vodní hmyz. Ze zahrady je vstup do domu skrze sklep. Dům je celkově podsklepen a jeho součástí je bývalá garáž. V dalších dvou podlažích se nacházejí samostatné bytové jednotky. Každá má svoji koupelnu a toaletu a horní patro je osazeno dvěma balkony. Střecha je nízká inspirována alpskými domy. I když je dům jak se říká ‚retro‘ je plně funkční a lze jej užívat vlastně okamžitě. Dům sám o sobě je velmi dobře postaven. Na nic si nehraje, nic neskrývá za falešnými příčkami, je prostě tím, čím je a nebude se vás snažit zmást tím, že se nalíčí. Zda jej zachováte a pouze zrenovujete je na vás. Zda jej zbouráte a postavíte nový je také na vašem rozhodnutí. Zda se rozhodnete pro výstavbu dvou samostatných domů pro dvougenerační bydlení je také na vás. Tyto možnosti zde pro vás jsou. Přijďte se podívat, pokud máte vážný zájem ať už o dům samotný, nebo možnosti rozšířené výstavby na přilehlém pozemku nebo pokud je pro vás tato lokalita jak se říká srdcovkou.
Otevřená prohlídka pro přihlášené zájemce je stanovena na 31.05. a 01.06. Každý ze zájemců dostane předem daný termín prohlídky. Prodej bude poté veden formou aukce.
Cena:
18 500 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
V prvním kole bude dům nabízen formou veřejné prohlídky s následnou aukcí.
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

18 500 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Aleš Čížek
RE/MAX G8 Reality 6
Mírové náměstí 3485/35b
Ústí nad Labem, 40001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 739 500 522
Tel. do kanceláře: +420 608 027 854
E-mail: ales.cizek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 024-NP06565
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
200 m²
Plocha parcely:
1 106 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
19. 5. 2024
Doprava:
Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Garáž:
Ano
Odpad:
Kanalizace
Plocha zahrady:
1 008 m²
Zastavěná plocha:
98 m²
Plyn:
Plynovod
Počet podlaží pod zemí:
1
Topení:
Lokální - tuhá paliva
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Zdroj pro celý objekt, Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G