Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 195 m², Starý Kolín (ID 059-NP07076)

ulice Na obci, Starý Kolín mapa

9 390 000 Kč ( za nemovitost)
CÚsporná

5+
195 m2
655 m2
2
Exkluzivně

Kompletně zrekonstruovaný dům 4+kk a 2+kk se zahradou a stodolou ve Starém Kolíně

Nabízíme na prodej atraktivní nemovitost v klidné části Starého Kolína, kterou tvoří rodinný dům se zahradou a v zadní části je pozemek uzavřen prostornou stodolou. Celková plocha pozemku činí 655 m2, z toho 152 m2 zastavěná plocha domu, 140 m2 stodola a 363 m2 zahrada. Rodinný dům nabízí 2 bytové jednotky - dvoupodlažní 4+kk o výměře152 m2 a dále přízemní bytovou jednotku 2+kk o výměře 43 m2, obojí se samostatným vstupem.
V rodinném domě probíhají aktuálně dokončovací práce na kompletní rekonstrukci původní nemovitosti, ze které zůstala jen část obvodových stěn. V rámci projektu Nová zelená úsporám došlo ke kompletní hydroizolaci, kompletnímu zateplení podlahy, fasády i střechy, výměny oken za okna s trojskly, postavení nového komínu, výměny celého krovu a krytiny...v podstatě se jedná o nový dům s vysokým standardem bydlení. Hlavní bytová jednotka 4+kk je v přízemí dispozičně členěna na vstupní halu, chodbu, koupelnu, velký pokoj a obývací pokoj s kuchyňským koutem. Atraktivnost domu je kromě jiného dána architektonickým řešením této centrální části domu. Otevírá se tu obytný velkoprostor, jenž vznikl vybouráním původního stropu a byl působivě otevřen do podkrovního prostoru. Je bohatě prosvětlen jak sdruženými střešními okny, tak i dvěma dvojitými francouskými okny se vstupem na terasu v zahradě. V obývacím pokoji je připraven nový komín na připojení krbových kamen pro skvělou atmosféru z plápolajícího ohně v zimních měsících. Obytná část podkroví je přístupná otevřeným schodištěm a galerií nad centrálním velkoprostorem a tvořena dvěma velkými pokoji s přiznanými krokvemi.
Menší, ze zahrady samostatně přístupná bytová jednotka 2+kk je dispozičně členěná na chodbu, koupenu s WC a sprchovým koutem, ložnici a obývací pokoj s kuchyňským koutem. Tento malý byt je ideální pro dorůstající dítě nebo prarodiče.
Nemovitost je primárně vytápěná tepelným čerpadlem, v přízemí mají všechny místnosti podlahové topení, v podkroví deskové radiátory. Dům je napojen na elektřinu, obecní vodovod a kanalizaci, na zahradě je i kopaná studna s užitkovou vodou.
Velkou předností nemovitosti je i prostorná stodola, která uzavírá nádvoří se zahradou. Stodola je po stavební stránce v dobrém stavu, opravena byla i krytina - do stodoly nezatéká.
Aktuálně probíhají dokončovací v interiéru i exteriéru práce, v jejichž průběhu budeme aktualizovat fotodokumentaci. Předpoklad dokončení nemovitosti a její připravenost k předání jsou 2 měsíce. Více informací poskytne makléř nabídky.
Obec Starý Kolín s cca 1 800 obyvateli poskytuje svým obyvatelům plnou občanskou vybavenost. Lokalita je ideálně situovaná mezi dvěma okresními městy, do Kolína i Kutné Hory je to 7 km. Výbornou dopravní obslužnost zajišťuje i přímým železničním spojení do Kolína, Prahy či Pardubic.
Neváhejte a sjednejte si prohlídku s makléřem. Tato nemovitost vás příjemně překvapí.
Cena:
9 390 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Cena včetně provize a právního servisu.
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

9 390 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Mgr. Jaroslav Slavotínek
RE/MAX G8 Reality 4
Václavská 864
Kolín, 28002
Česká republika
Tel. na makléře: +420 603 392 335
Tel. do kanceláře: +420 603 392 333
E-mail: jaroslav.slavotinek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 059-NP07076
Poloha objektu:
V bloku
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
195 m²
Plocha parcely:
655 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
15. 7. 2024
Doprava:
Vlak, Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V, 400 V
Odpad:
Kanalizace
Plocha zahrady:
363 m²
Zastavěná plocha:
292 m²
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Energetická náročnost budovy:
C
Měrná vypočtená roční spotřeba energie v kWh/m²/rok:
87