Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem bytu 3+1 v osobním vlastnictví, Praha 5 - Hlubočepy (ID 201-NP02774)

ulice Tréglova, Praha 5 – Hlubočepy mapa

1x
3x
0 m2
11/12

K pronájmu byt 3+1, 74 m², s lodžií po čerstvé rekonstrukci, Praha 5 - Hlubočepy

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu velmi pěkný a světlý byt v centru sídliště Barrandov. Jedná se o velmi dobře opečovávaný byt, který v prošel právě dokončenou kvalitní rekonstrukcí. Byt je vhodný pro pohodové rodinné bydlení nebo případně pro sdílené bydlení klidných studentů, kteří si budou hezkého prostředí vážit.

Byt se nachází na předposlením 11. podlaží (10. patro) panelového domu z roku 1990. Dům prochází aktuálně kompletní renovací spojenou s novou střechou, zateplením s novou fasádou a generální rekonstrukcí zasklenných lodžií. Rekonstrukce je již ve své druhé polovině a očekávané dokončení je na konci letošního léta.

Dispozice bytu je 3+1 a skládá se z předsíně, kuchyně, obývacího pokoje, dvou ložnic, koupelny a samostatné toalety. Součástí bytu je také lodžie u obývacího pokoje a sklep v suterénu domu. Byt má jihovýchodní a jihozápadní orientaci s parádním výhledem na celou Prahu s občasným dohledem až na Sněžku.

Byt je částečně vybaven nábytkem. V rámci čerstvě dokončované rekonstrukce bytu byla vystavěna nová koupelna se sprchovým koutem, nová samostatná toaleta, nová kuchyňská linka vybavená novými kvalitními spotřebiči a položena nová plovoucí podlaha. V kuchyni je k dispozici mikrovlná trouba, multifunkční trouba, myčka, varná indukční deska a lednice s mrazákem. V koupelně je automatická pračka. V obývacím pokoji je zároveň vše připraveno pro vaše multimediální přístroje a to včetně možnosti připojení vysokorychlostního internetu a kabelové televize.

Vytápění je ústřední dálkové z kotelny mimo dům. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler.

Celkové měsíční náklady na bydlení jsou 30.000 Kč:
- nájemné 23.000 Kč/měsíc,
- zálohy na služby v domě, vytápění a vodu při 4 osobách 4.000 Kč/měsíc (může se mírně lišit podle počtu osob v domácnosti),
- předpokládané zálohy za elektřinu při 4 osobách cca 3.000 Kč.

Kauce je 46.000 Kč. Zájemce neplatí provizi realitní kanceláři. Rezervační záloha ve výši 23.000 bude použita jako úhrada nájemného na první měsíc.

Zájemcům nabízíme roční smlouvu s možností automatického prodloužení.

Lokalita Tréglovy ulice je jednou z nejvyhledávanějších na Barrandově. Je zde velmi blízko na zastávky tramvaje i autobusu a dokonce se dá v nejbližším okolí i dobře zaparkovat. Přímo u domu jsou dvě nabíjecí stanice na elektroauta. Nejlepší je ale blízkost Prokopského údolí. Les začíná již cca 100 metrů od domu. V okolí je dostatek dětských hřišť, škol a školek. Doslova u domu je poliklinika a velmi blízko sebe i několik supermarketů, kaváren a restaurací. V blízké Grussově ulici se nachází i nový moderní kostel, kde je k dispozici i řada aktivit jako např. kurzy cvičení nebo různé kulturní akce. Pokud jste rodina, která vede děti ke sportu, můžete využít bohaté nabídky sportovních aktivit včetně místně vyhlášeného rodinného fotbalového klubu 1. FC Barrandov.

Pokud si myslíte, že by tento byt mohl být tím pravým novým bydlením pro vás, zavolejte makléři nemovitosti a domluvte se na termínu prohlídky.
Cena:
23 000 CZK / za měsíc
Poznámka k ceně:
Zájemce neplatí provizi realitní kanceláři.
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Jan Halík
RE/MAX Atrium
Podolská 811/138
Praha 4 - Podolí, 14700
Česká republika
Tel. na makléře: +420 603 377 791
Tel. do kanceláře: +420 606 726 515
E-mail: jan.halik@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 201-NP02774
Dispozice:
3+1
Číslo podlaží:
11
Počet podlaží v objektu:
12
Druh objektu:
Panelová
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
K nastěhování:
1. 6. 2024
Doprava:
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Kabelová televize, Kabelové rozvody
Užitná plocha:
74 m²
Plyn:
Plynovod
Rok rekonstrukce:
2024
Telekomunikace:
Telefon, Internet
Topení:
Ústřední - dálkové
Umístění objektu:
Sídliště
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Výtah:
Ano