Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem bytu 3+kk v osobním vlastnictví 91 m², Praha 9 - Klánovice (ID 022-NP02746)

ulice Slavětínská, Praha 9 – Klánovice mapa

Pronajato
AMimořádně
úsporná

kk
3x
91 m2
2/3
Exkluzivně Pronajato

Pronájem bytu 3+kk 91m², terasa, 2x parking

V přímém zastoupení majitele Vám nabízíme k pronájmu nádherný, slunný a nadstandardně vybavený byt 3+kk o výměře 91m2 s terasou 12,4m2, v uzavřeném rezidenčním komplexu Klánovické terasy, v žádané lokalitě Praha Klánovice.
Jedná se o moderní novostavbu, byt je zcela nový a nebyl využíván. Bytová jednotka 3+kk se nachází v 3 NP bytového domu s výtahem a krásnou, vzrostlou zahradou (298,8 m2).

Dispoziční řešení bytu: velká francouzská okna, venkovní žaluzie na dálkové ovládání, rekuperace - zajišťuje výměnu vnitřního znečištěného vzduchu za čerstvý vzduch zvenku, inteligentní ovládání bytu, zabezpečení domu i bytu kamerovým systémem domovního i bytového videotelefonu. Samostatné měření tepla pro každý byt, fotovoltaická elektrárna na střeše bytového domu.

Ve vstupní chodbě (12,1m2) je umístěna šatní skříň, včetně skříně s elektrorozvody, pojistkami a internetem - HD 500 optický kabel. Z chodby je vstup do ložnice (15,1m2), kde jsou vestavěné skříně, do druhého pokoje (13,1m2) a do světlého obývacího pokoje s kuchyní, dále do dvou koupelen. V jedné koupelně (4,2m2) je sprchový kout, wc a bidet, v druhé koupelně (4,8m2) je samostatné wc a zázemí pro pračku, sušičku včetně vestavěných polic na veškeré příslušenství.
 Z ložnice a obývacího pokoje je přímý vstup na terasu (12,4m2), která je situována do zahrady s výhledem do vzrostlé zahrady a okolní zeleně.
Kuchyně s moderní kuchyňskou linkou je plně vybavena všemi spotřebiči a jídelním stolem s židlemi.
K bytu náleží prostorná komora ( 6,1m2), která je hned vedle bytové jednotky. V ceně nájmu je 1 parkovací garážové stání a 1 venkovní parkovací stání. K dispozici je také nabíjecí stanice pro elektrická auta.

Tento byt vřele doporučujeme, čeká jen na Vaše nastěhování a je k dispozici a volný od 01.06.2024.

Klánovice jsou oblíbenou lokalitou pro bydlení a velmi vyhledávaným a oblíbeným místem. Obec Klánovice se nalézá na východním okraji hlavního mměsta Prahy a celou ji obklopuje Klánovický les, který je součástí unikátní přírodní rezervace a je tak ideálním místem pro odpočinek a relaxaci. Zárověň je zde veškerá občanská vybavenost – škola, školka, lékaři, obchody, pošta, kino restaurace, kavárny, kynologický klub, rozsáhlé sportovní vyžití – cyklotrasy, turistika, koupaliště, fotbalový a tenisový klub, sportovní hala, fitness centrum.

Spojení MHD na metro B, Černý most 15 minut. Vlakové spojení 3x za hodinu do centra Prahy 20 minut na Masarykovo a Hlavní nádraží ze zastávky Klánovice - PID.
Cena:
Pronajato
Poznámka k ceně:
plus měsíční poplatky zálohy na Služby, Energie/vodné /stočné/ topení 7.000,-Kč/měs. Internet 368,-Kč/měs. Kauce ve výši jednoho měsíčního nájemého, provize RK.
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Michaela Longa
RE/MAX Harmony
Na Pankráci 808/20
Praha 4 - Nusle, 14000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 777 665 680
Tel. do kanceláře: +420 241 410 140
E-mail: michaela.longa@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 022-NP02746
Dispozice:
3+kk
Číslo podlaží:
2
Počet podlaží v objektu:
3
Podlahová plocha:
91 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Bezbariérový byt:
Ano
K nastěhování:
22. 5. 2024
Garáž:
Ano
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
91 m²
Plyn:
Plynovod
Počet parkovacích míst:
1
Počet podlaží pod zemí:
1
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vybaveno:
Ano
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
A