Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 306 m², Vinaře (ID 228-NP02025)

Vinaře – část obce Vinice mapa

Prodáno
GMimořádně
nehospodárná

3x
306 m2
369 m2
2
Exkluzivně Prodáno

Dům k trvalému bydlení i rekreaci

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízím rodinný dům v obci Vinice u Kutné Hory, vhodnou k trvalému bydlení nebo k rekreaci. Dům se nachází jen 10 km od Čáslavi.
Původní přízemní kamenná stavba pochází z konce 19. stolení. Kolem roku 1960 byla stavba upravena. Bylo přistavěno jedno patro a několik vedlejších staveb přímo navazujících na původní stavbu. Dnes je dům patrový, v přízemí naleznete zádveří, obývací pokoj, kuchyni, spíž, koupelnu s vanou i se sprchovým koutem a samostatné splachovací WC. V patře pak jsou dva samostatné pokoje. Na hlavní budovu navazují vedlejší stavby, garáž a stodola. Ve vedlejší stavbě je i sklep. Dům má ústřední vytápění elektrokotlem. K vytápění lze používat i krbová kamna rovněž napojená na ústřední topení. Topení prošlo v roce 2021 rekonstrukcí. Na hranici pozemku je budoucím majitelům k dispozici i plynová přípojka. Voda je vlastní z kopané asi 9 m hluboké studny, ale je možné napojení i na obecní vodovod. Dům je napojený na kanalizaci. Okna nová , plastová. Podlahové krytiny buď keramika nebo koberce.
Dům je dobře dopravně dostupný, stanice autobusu je vzdálena pouze 2 minuty chůze. V obci Vinice je krásná okolní příroda, pár kroků od domu je les. Krásný je rozhled z kopce „Viničáku“ nad těmito obcemi do úrodného kraje, kde protéká řeka Doubrava s meandrem jejího náhonu. V dáli na západ je vidět majestátná věž čáslavského chrámu, na jih věž Žlebského zámku. První písemná zpráva pochází z roku 1192. V obci je činný spolek myslivců, který získal v roce 2016 ocenění Honitba roku. V roce 2016 získala honitba ocenění Honitba roku
v kategorii smíšená honitba, v roce 2019 získala prestižní mezinárodní certifikát WILDLIFE ESTATES LABEL, označující území s volně žijící zvěří. Cílem projektu Wildlife Estates je mj. podpora osvědčeného a příkladného hospodaření v území.

Dům trvale obýván.
Koupi domu lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám v rámci exkluzivity rádi pomůžeme.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
včetně provize a právního servisu
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Jana Veselá
RE/MAX Ace
Vinohradská 2396/184
Praha 3 - Vinohrady, 13000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 602 202 452
Tel. do kanceláře: +420 602 202 452
E-mail: jana.vesela@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 228-NP02025
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
306 m²
Plocha parcely:
369 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Odpad:
Kanalizace
Zastavěná plocha:
306 m²
Plyn:
Plynovod
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Okraj obce
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G