Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 3+kk v osobním vlastnictví 84 m², Praha 10 - Štěrboholy (ID 228-NP02037)

ulice Andersenova, Praha 10 – Štěrboholy mapa

9 990 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

kk
3x
84 m2
1/6
Exkluzivně

Byt 3+kk/3 x balkon/parkovací stání v garáži v rezidenční uzavřené zóně

Nabízím moderní byt 3+kk s terasami a parkovacím stáním. Budova je umístěna v rezidenční zóně - na oploceném pozemku, přístupným pouze přes vjezdová automatická vrata a je obklopena rozsáhlým parkem.
Byt má celkovou výměru 84 m2. Má tři neprůchozí pokoje, u každého pokoje je balkon. Navíc koupelna s WC a pro hosty samostatné WC s umyvadlem.
Byt prošel rozsáhlou nákladnou úpravou , díky níž disponuje nadstandardními prvky jako je klimatizace v obývacím pokoji či markýza nad balkonem u obývacího pokoje. Hezkým designovým prvkem jsou i prosklené dveře , které oddělují obývací pokoj od vstupní chodby a díky prosklení umocňují velikost pokoje. Byt má novou kuchyňskou linku, nové štuky, nové podlahové krytiny. Zdvojená hluková stěna u ložnice, která sousedí s vedlejším bytem, zaručuje v bytě naprostý klid. Na oknech jsou sítě proti hmyzu a stínící žaluzie.
K bytu náleží i jedno parkovací stání v 1.PP. V bytě lze ponechat stávající vybavení (v ceně bytu) nebo byt převést na nového majitele úplně prázdný.
Obyvatelům domu je k dispozici společná kočárkárna/kolárna. V blízkém okolí je park Hrušov s inline dráhou, dvě mateřské školky, základní škola, sportovní hala a dětské hřiště.
Koupi bytu lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám v rámci exkluzivity rádi pomůžeme.
Byt je volný a čeká na svého nového majitele. V případě zájmu o prohlídku mě kontaktujte, ráda Vám byt osobně představím.
We offer for sale a modern 3-bedroom apartment with terraces and a parking space. The building is located in a residential area - on a fenced plot accessible only through automatic gates and is surrounded by a large park. The apartment has a total area of 84 m2. It has three separate rooms, each with a balcony. In addition, there is a bathroom with a toilet and a guest toilet with a sink. The apartment has undergone extensive and costly renovation, resulting in exceptional features such as air conditioning in the living room or a sunshade above the balcony in the living room. A nice design element is the glass doors separating the living room from the entrance hall, enhancing the room's spaciousness. The apartment has a new kitchen unit, new stucco, new flooring. A double noise-insulating wall in the bedroom adjacent to the neighboring apartment ensures complete tranquility in the apartment. There are insect screens and shading blinds on the windows. The apartment also includes one parking space in the 1st underground floor. The existing furniture can be left in the apartment (included in the price) or the apartment can be transferred completely empty to the new owner. Residents of the building have access to a common stroller/bicycle room. The purchase of the apartment can be financed by a mortgage loan, and we will be happy to help you with its arrangement exclusively. The apartment is vacant and waiting for its new owner. If you are interested in a viewing, please contact me, and I will be happy to personally introduce the apartment to you.
Cena:
9 990 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
včetně provize a právního servisu
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

9 990 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ing. Jana Veselá
RE/MAX Ace
Vinohradská 2396/184
Praha 3 - Vinohrady, 13000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 602 202 452
Tel. do kanceláře: +420 602 202 452
E-mail: jana.vesela@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 228-NP02037
Dispozice:
3+kk
Číslo podlaží:
1
Počet podlaží v objektu:
6
Podlahová plocha:
84 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Balkon:
Ano (3 m²)
Bezbariérový byt:
Ano
Charakter okolní zástavby:
Obytná
Doprava:
MHD, Autobus
Garáž:
Ano
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Kabelové rozvody
Užitná plocha:
84 m²
Plyn:
Plynovod
Počet parkovacích míst:
1
Počet podlaží pod zemí:
1
Telekomunikace:
Internet
Topení:
Ústřední - dálkové
Umístění objektu:
Centrum obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G