Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví 62 m², Milovice (ID 257-NP01087)

ulice Spojovací, Milovice – část obce Mladá mapa

1x
3x
62 m2
1/5
Exkluzivně Prodáno

Prodej zrekonstruovaného bytu 3+1 se sklepem, ul. Spojovací, Milovice

Nabízíme Vám exkluzivně k prodeji světlý prostorný byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 se sklepem (podlahová plocha včetně sklepa je 61,1 m2) v 1.NP zrekonstruovaného bytového domu ve vyhledávané lokalitě obce Milovice, v těsné blízkosti přírody i pestré občanské vybavenosti. Moderní bytový dům byl kompletně zrekonstruován v roce 2018. Byt prošel v letošním roce renovací (nová podlahová krytina, vana, přestěrkování a výmalba, osazení nových interiérových dveří). Tvoří jej vstupní chodba, dva pokoje, obývací pokoj, kuchyň a prostorná koupelna s vanou a wc. Orientace světových stran je západ a východ.
Vizualizace v inzerci může sloužit jako inspirace pro vytvoření krásného a jedinečného bydlení.
V případě zájmu je možnost výběru z více typů jednotek – dispozice 1+1, 3+kk nebo 3+1 různých výměr, s jedním nebo dvěma balkony. Rekonstrukce domu zahrnovala zateplení venkovní fasády a střechy, výměnu nových plastových oken a revitalizaci vnitřních prostor. Ke každému bytu náleží sklepní kóje v 1.PP a možnost užívání společné místnosti na ukládání kol a kočárků. Dům má vlastní centrální kotelnu s výkonem do 50 kW – zajišťuje jak ohřev TUV, tak vytápění (radiátory s termostatickými ventily a poměrovými měřiči tepla). V případě zájmu je možnost přikoupit si parkovací stání (3 minuty chůze od domu).
Obec Milovice disponuje kompletní občanskou vybaveností - nachází se zde mimo jiné největší a nejmodernější ZŠ Juventa (5 minut chůze), zábavně – naučný park Mirakulum (5 minut autem), v těsné blízkosti domu je několik dětských hřišť, in-line dráha, lesopark Juventský les. V dosahu několik mateřských školek, obchody, restaurace, kavárny, lékaři. Napojení na Prahu je rovněž velice praktické – 30 minut autem po dálnici D10, bus nebo přímé vlakové spojení Praha - Milovice. Lze financovat hypotékou, kterou Vám rádi zdarma vyřídíme. V případě více vážných zájemců si prodávající vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Budu se na Vás těšit na prohlídkách!
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Cena je včetně právních služeb a provize RK
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Bc. Andrea Mixanová
RE/MAX Cool
Roztylské náměstí 393/35
Praha 4 - Záběhlice, 14100
Česká republika
Tel. na makléře: +420 775 561 313
Tel. do kanceláře: +420 728 400 586
E-mail: andrea.mixanova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 257-NP01087
Dispozice:
3+1
Číslo podlaží:
1
Počet podlaží v objektu:
5
Podlahová plocha:
62 m²
Druh objektu:
Panelová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Druh stavby:
Ostatní
Typ nemovitosti:
Byty
K nastěhování:
9. 10. 2023
Občanská vybavenost:
Kompletní síť obchodů a služeb
Odpad:
Kanalizace
Plyn:
Plynovod
Sklep:
Ano
Umístění objektu:
Centrum obce
Energetická náročnost budovy:
C