Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 118 m², Křenek (ID 205-NP09605)

Křenek, okres Praha-východ mapa

Prodáno
GMimořádně
nehospodárná

4x
118 m2
1396 m2
1
Exkluzivně Prodáno

Prodej rodinného domu s větším pozemkem s možností rozdělení na dvě stavební parcely.

Dovolujeme si Vám nabídnout samostatný zděný rodinný dům s větším pozemkem, který je možné rozdělit na dvě stavební parcely.

Dům je velmi zachovalý a lze užívat ihned. Byl postaven kolem roku 1930, prošel několikrát rekonstrukcí, je z velké části podsklepený a disponuje prostornou půdou s potenciálem dalších 2-3 pokojů. Nynější dispozice je 4+1 s užitnou plochou 118 m2. Ve fotogalerii je přiložený půdorys pro lepší představu jak je rozložení místností.

Níže uvádíme technickou specifikaci domu.
Základy a zdivo jsou původní. Krov je dřevěný a střecha budovy je osazena krytinou z tašek. Na střeše jsou žlaby se svody, komín a bleskosvod. Klempířské konstrukce jsou z pozinkovaného plechu. Vchodové dveře do budovy jsou plastové a prosklené. Vnitřní dveře v domě jsou dřevěné plné nebo částečně prosklené. Okna domu jsou plastová. Podlahy jsou kryté keramickou dlažbou nebo koberci. Obklady jsou z keramických dlaždic nebo dřevěné. Fasáda budovy není zateplená. V domě je alarm. Přístup je z místní zpevněné komunikace. Dům je částečně podříznutý. Na hlavní stavbu navazuje jedna místnost, která měla být užívána jako vejminek.

Vytápění je možné z více zdrojů, pomocí kotle na tuhá paliva, elektrického kotle nebo tepelného čerpadla. Teplou vodu zajišťuje el. bojler. Z inženýrských sítí je nemovitá věc napojena na přípojku elektřiny (třífázová), tlakovou kanalizaci, voda je odebírána z vlastní studny. Čerstvě byla zrealizována přípojka obecního vodovodu, která se nachází ihned u domu (není prozatím napojeno přímo do domu). Na pozemku je dále žumpa, která není po připojení na obecní kanalizaci již užívána.
Průkaz energetické náročnosti se v současné době zpracovává, proto je uváděna třída G.
Ačkoliv je dům v dobrém zachovalém stavu, je vhodná celková rekonstrukce a upravit si jej dle svých představ.

Na pozemku se dále nachází dvě garáže a zemědělské přístavky. Ačkoliv je nemovitost položena v centru obce, jedná se o velmi klidnou část mimo hlavní silnici. Rovněž dům není v zátopové oblasti. Pozemek za rodinným domem je dle územního plánu stavební, není zastaven, má ideální čtvercový tvar a je tak vhodný pro výstavu dalšího rodinného domu.

Obec Křenek se nachází v okrese Praha-východ pár kilometrů od Brandýsa nad Labem - Staré Boleslavi a Kostelce nad Labem. Do Prahy na Černý Most je to autem 20 min a do Letňan 25 min.
V obci je dostupná autobusová doprava, dále je zde hospoda a realizuje se mateřská škola. V sousední obci Dřísy je obchod s potravinami, mateřská a základní škola. Poblíž se nachází velmi oblíbená jezera Lhota, Konětopy a Ovčáry. Pár minut od domu je rovněž řeka Labe.

Prohlídkový den se bude konat po předchozí telefonické či emailové domluvě.

Dovolujeme si upozornit, že v případě více zájemců, může být nemovitost prodána nejlepší nabídce.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Věra Krulichová
RE/MAX Alfa
Spálená 97/29
Praha 1 - Nové Město, 11000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 296 240 407
Tel. do kanceláře: +420 296 240 400
E-mail: krulichovi.team@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 205-NP09605
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
1
Užitná plocha:
118 m²
Plocha parcely:
1 396 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Dobrý
Druh stavby:
Rodinný dům
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Počet bytů celkem:
1
K nastěhování:
10. 10. 2023
Garáž:
Ano
Odpad:
Kanalizace
Zastavěná plocha:
150 m²
Sklep:
Ano
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Centrum obce
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G