Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 200 m², Lednice (ID 077-NP05906)

ulice Nádražní, Lednice mapa

Cena na vyžádání v kanceláři
GMimořádně
nehospodárná

5+
200 m2
1349 m2
2
Exkluzivně

Prodej výjimečné vily, Lednice

Nabízíme k prodeji jedinečnou vilu, která v sobě nese historii a výjimečnou architektonickou hodnotu. Postavil ji v roce 1903 slavný architekt Carl Weinbrenner pro knížecího nadlesního Franze Jandu. Nachází se v Jihomoravském kraji v malebné obci Lednice na ulici Nádražní v klidné lokalitě, doslova kousek od centra obce, zámku a veškeré občanské vybavenosti, což přináší skvělou pohodu k idylickému bydlení. Atraktivitu nemovitosti zvyšuje i vlastní vchod do lednického parku.

Vila má dvě nadzemní podlaží, je částečně podsklepena a připojena na všechny inženýrské sítě. Dům tvoří suterén se sklepem, v 1. NP čtyři prostorné pokoje, kuchyně a velkorysá chodba se schodištěm do podkroví, kde je jedna obytná místnost. Vila je určena ke kompletní rekonstrukci. To otevírá široké možnosti. Můžete si ji přizpůsobit podle svých představ a přeměnit na prostorný rodinný dům, letní sídlo s bazénem, venkovním posezením a okrasnou zahradou, ale také je ideální pro podnikání jako reprezentativní sídlo firmy, penzion či hotel, k čemuž i vybízí prémiová lokalita navštěvovaná několika stovkami tisíc turistů ročně. S rozlohou pozemku 1.349 m2 a užitnou plochou domu cca 200 m2 máte prostor pro realizaci všech svých snů po moderním bydlení s nádechem historie. Potenciál skrývá i půdní prostor, vhodný k účelnému využití a možné přestavbě. Tím se z ní dá vytvořit ideální několikagenerační bydlení. Důležité je, že budova není památkově chráněna, což Vám dává větší volno při rekonstrukci a úpravách.

Vilu obklopuje prostorná a oku lahodící zahrada s vlastní studnou, kde najdete i užitný dvorek s hospodářským stavením s prostornou půdou s možností vestavby podkroví. Také zde se nabízejí rozsáhlé možnosti k přebudování. Nejenom na altán či pergolu, ale třeba na další bydlení na Vašem pozemku, domácí wellness centrum se saunou a vířivkou nebo si je můžete přebudovat na prostornou garáž. Dále si zde můžete vytvořit kreativní ateliér nebo dílnu a v případě, že jste podnikatel, můžete přeměnit stavení na kancelářský prostor pro svou firmu. Existuje opravdu mnoho variant.

Lednice je velmi vyhledávanou turistickou lokalitou a nachází se v srdci Lednicko-valtického areálu s některými z nejkrásnějších historických památek.

Nechte se unést historií a kouzlem této vily v Lednici. Toto je jedinečná šance na investice do nemovitosti, která se může stát Vaším vlastním pokladem.

Bezproblémové financování hypotečním úvěrem. Pro více informací neváhejte kontaktovat realitního makléře, který Vám rád poskytne další podrobnosti o této jedinečné nabídce.

Vaše příležitost začíná právě zde v Lednici na samém jihu prosluněné Moravy.
Cena:
Cena na vyžádání v kanceláři
Poznámka k ceně:
včetně provize realitní kanceláře, právního a poprodejního servisu
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ing. Michal Stehlík
RE/MAX Pro
Blatného 3
Brno, 61600
Česká republika
Tel. na makléře: +420 733 679 940
Tel. do kanceláře: +420 732 299 929
E-mail: michal.stehlik@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 077-NP05906
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
200 m²
Plocha parcely:
1 349 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Před rekonstrukcí
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
24. 10. 2023
Doprava:
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Zdravotnická zařízení, Pošta
Odpad:
Kanalizace
Zastavěná plocha:
337 m²
Plyn:
Plynovod
Rok výstavby:
1 903
Sklep:
Ano
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Centrum obce
Energetická náročnost budovy:
G