Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 320 m², Litoměřice (ID 024-NP06391)

ulice Mrázova, Litoměřice – část obce Předměstí mapa

7 900 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

5+
320 m2
189 m2
3
Exkluzivně

Řadový dům se dvěma byty, zahrada, ul. Mrázova, Litoměřice

Ulice Mrázova je ve své východní částí lemována řadovou zástavbou. Výstavba domů v této části města započala na začátku 20.století. Nejedná se o rodinné domy, jak je známe z dnešní doby. Jednalo se o domy, které měly dva až tři na sobě nezávislé bytové jednotky a v podkroví byly vybudovány jednopokojové vestavby, které se obvykle pronajímaly. Stejně je tomu i u tohoto domu, o který se nyní zajímáte.
Dům pochází z období mezi lety 1910-1920. Fasáda ještě nese znaky zdobnosti, byť již skromnější, než je tomu u sousedních domů. Dům je celkově podsklepen. Dříve se zde nacházel byt 2+0 a ostatní prostory. V místě bytu se nyní nachází hlavní technická místnost se dvěma samostatnými plynovými kotli se zásobníkem na teplou vodu. Další části původního bytu 2+0 je patrné, že zde byly zahájeny kroky ke zbudování zázemí pro zahradu s bazénem. S největší pravděpodobností zde měla vzniknout letní kuchyň. Tyto části suterénu jsou přístupné na přímo do zahrady - dveře z chodby, dveře z budoucí letní kuchyně. První patro domu je vyčleněno pro hlavní chodbu propojující suterén domu s druhým poschodím. Odtud je vstup do prvního ze dvou bytů. Původní dispozice nejspíše kopírovala podobu dispozice bytu ve druhém poschodí. Tento byt však prošel důkladnou rekonstrukcí a vznikl tak byt o dispozici 3+kk, propojený na přímo terasou se zahradou v zadním traktu domu. Byt ve druhém poschodí je řešen jako 4+1 s balkonem a stejně jako spodní byt má samostatný vstup z chodby domu. Poslední poschodí je půda domu, ve které se nachází jen původní půdní jednopokojová vestavba. S půdou se nejspíše počítalo jako s dalším prostorem na zbudování menší bytové jednotky 3+kk nebo 2+1.
Střešní krytina domu je poměrně nová 10-15 let. Rozvody topení jsou nové, stejně jako zdroj vytápění. Každý byt má svůj plynový kotel. Elektroinstalace je nová na chodbách domu, v bytě 3+kk a rozvody na zahradě a to k osvětlení zahrady, obsluha bazénu (ohřev vody apod.). Dům je osazen plastovými okny, byt 3+kk má v každé místnosti klimatizační jednotku, ochranné bezpečnostní venkovní rolety do ulice Mrázova. 3+kk je vytápěn podlahově, 4+1 topnými radiátory. Suterén domu je velmi prostorný, suchý, bez známek průsaku spodních vod apod. Zahrada je osazena nočním osvětlením, terasou o 18 m2 s možností instalace elektronicky ovládaných rolet proti slunci.
Ohledně prodeje domu velmi doporučuji osobní prohlídku. Je nutné počítat s tím, že tato část ul. Mrázova má nedostatek v podobě chybějících ploch pro parkování vozu přímo u domu. Druhou věcí, kterou je potřeba si uvědomit je to, že zadní trakt domu není přístupný průjezdem či podobně. Nicméně veškeré těžké práce na renovaci zahrady za vás udělal již někdo jiný. A jedna nesporná výhoda - nikdo se vám přes zahradu nedostane. Leda, že by překonal dvě sousední zahrady.
Cena:
7 900 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

7 900 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Aleš Čížek
RE/MAX G8 Reality 6
Mírové náměstí 3485/35b
Ústí nad Labem, 40001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 739 500 522
Tel. do kanceláře: +420 608 027 854
E-mail: ales.cizek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 024-NP06391
Poloha objektu:
Řadový
Počet podlaží v objektu:
3
Užitná plocha:
320 m²
Plocha parcely:
189 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Odpad:
Kanalizace
Zastavěná plocha:
146 m²
Plyn:
Plynovod
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Centrum obce
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G