Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 213 m², Říčany (ID 020-NP08636)

Říčany – část obce Jažlovice mapa

11 400 000 Kč ( za nemovitost)
BVelmi
úsporná

5+
213 m2
630 m2
1
Exkluzivně

Prodej precizní novostavby rodinného domu 5+kk , 213 m2 Říčany - Jažlovice

Stále hledáte svůj vysněný dům, ale nabídky na dnešním realitním trhu nesplňují Vaše představy? Chcete si dokončit nemovitost podle svého gusta, pod taktovkou zkušeného developera a hlavně v krátkém čase spokojeně bydlet? Pak je tato nabídka právě pro vás!

Prodáváme opravdu precizně postavený dům o velkorysé dispozici 5+kk s celkovou užitnou plochou 213 m2, který je téměř hotový a čeká jen na vaše osobní preference.

Tato moderní cihlová novostavba dokončena koncem roku 2023 vám otevírá dveře do unikátního bydlení, které nabízí pohodlí, relax a moderní vybavení s přípravou na chytrou domácnost.
Tento dům je ideální volbou jak pro rodinné bydlení, tak i s možností využití pro Vaši firmu, či typicky dvougeneračního bydlení v plném rozsahu soukromí.

Díky unikátnímu projektu s důrazem na prostor a světlost nabízí nemovitost hned čtyři ložnice, dvě koupelny, využitelné meziprostory, technickou místnost, komory a obývací pokoj s kuchyňskou linkou. Dostatek světla je zajištěn díky všudypřítomným velkoformátovým oknům.
Z hlavního obývacího pokoje je možný vstup přímo na jižně orientovanou terasu a nabízí se zde opravdu krásný výhled na zahradu a šumění protékajícího potoka. Zahradu si můžete dále upravit podle svých představ a vytvořit si zde relaxační oázu s potůčkem, květinami a stromy. Na pozemku se najde dostatek místa pro Vaše zahrádkářské umění a parkování až pro tři automobily.

Voda je zajištěna z vlastní studny, odpad je řešen ČOV. Vytápění a ohřev vody do zásobníku je dodáván elektrokotlem a otopnými tělesy.
Dům je postaven z velmi kvalitních materiálů. Zdivo je z tvárnic Porotherm s izolací, okna jsou dřevěná Euro, valbová střecha je z bonského šindele. Rozvody elektřiny a vody jsou dokončeny, stačí si tedy jen vybrat podlahy, sanity, dlažbu a dveře. Stejně tak si můžete zvolit styl a povrch terasy a barvu fasády. Máte tedy možnost si dům přizpůsobit svému vkusu a stylu.

Obec Jažlovice, je výhodně situovaná pro dojíždění do Říčan i do Prahy. Říčany jsou vzdálené jen 3 km, stejně jako nájezd na dálnici. Do centra Prahy se dostanete autem za 20 minut. Zastávka příměstského autobusu leží necelých 500 m od domu.
Obec nabízí klidné a příjemné prostředí, kde si můžete užívat přírody a venkovského života.

A co je nejlepší? Veškeré interní i externí dokončovací práce jsou již rozpočítány v přehledné tabulce. Můžete se tedy soustředit na to, co je pro vás důležité za příjemnou cenu. A pokud máte v plánu financovat nákup hypotékou, máme pro vás skvělou zprávu: Převzetí hypotéky ve výši 5.500.000, - Kč s úrokovou sazbou pouhých 2,49% je možné.

Nechte se hýčkat v rukou zkušeného rodinného developera, který má za sebou mnohaletou praxi a ukázkové výstavby v této lokalitě.
Tento dům je připraven na váš sen o dokonalém bydlení. Stačí jen přijít a rozhodnout se.
Cena:
11 400 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

11 400 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ondřej Porner
RE/MAX G8 Reality
Rohanské nábřeží 678/27
Praha 8 - Karlín, 18600
Česká republika
Tel. na makléře: +420 736 264 827
Tel. do kanceláře: +420 703 180 388
E-mail: ondrej.porner@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 020-NP08636
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
1
Užitná plocha:
213 m²
Plocha parcely:
630 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Novostavba
Typ nemovitosti:
Domy a vily
K nastěhování:
29. 2. 2024
Odpad:
Kanalizace, Čistička odpadních vod pro celý objekt
Zastavěná plocha:
115 m²
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Zdroj pro celý objekt
Energetická náročnost budovy:
B