Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem bytu 1+kk v družstevním vlastnictví 23 m², Praha 10 - Strašnice (ID 205-NP10000)

ulice Kounická, Praha 10 – Strašnice mapa

kk
1x
23 m2
2/4
Exkluzivně Pronajato

Zrekonstruovaný světlý byt v klidné ulici, blízko metra Strašnická

V zastoupení majitele vám exkluzivně nabízím dlouhodobý pronájem krásného světlého bytu 1+kk, o velikosti 23 m2 v klidné ulici a blízkosti metra Strašnická.

BYT se nachází v 2. NP malého činžovního domu bez výtahu. Byt tvoří vstupní chodba (2,2 m2), koupelna s wc (2,0 m2), pokoj s kuchyňským koutem (18,5 m2). Byt je čerstvě po velmi zdařilé rekonstrukci a je vybaven moderní kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (indukční varná deska, elektrická trouba, digestoř, dřez s baterií, lednice s mrazákem). V koupelně je sprchový kout s hlavovou a ruční sprchou, umyvadlo, zrcadlová skříň, elektrický bojler, prostor a příprava na pračku (šíře 40 cm). Podlaha v pokoji je plovoucí, na chodbě a v koupelně dlažba. Vytápění je elektrické - přímotopy.

DŮM se nachází v žádané části Prahy 10 - Strašnice, v sousedství dalších řadových činžovních domů a vilové zástavby ve velmi klidné lokalitě, stranou dopravnímu ruchu. V okolí domu se nachází veškerá občanská vybavenost - obchody (Billa, Lidl), příjemné restaurace, kavárny, služby, poliklinika Malešice. V blízkosti se nachází také největší veřejný park na území městské části Praha 10 - Malešický park. Jedná se o lokalitu s výbornou dopravní dostupností - na tramvajovou zastávku Limuzská dojdete za pouhé 4 minuty a tramvají na metro Strašnická dojedete za 5 minut.
Parkování je možné před domem - modrá zóna.


Nájemné 14.500 Kč + záloha na služby 470 Kč /osoba + elektřina se převádí na nájemníka. Kauce ve výši 29.000 Kč, provize RK ve výši jednoho nájmu + DPH.

Vzhledem k lokalitě, výborné občanské vybavenosti a snadné dopravní dostupnosti je tento byt ideální volbou pro zájemce, kteří ocení výhodu bydlení v blízkosti metra a přitom v klidné lokalitě. Vzhledem k tomu, že se jedná o velmi klidný dům, hledáme jednotlivce nebo pár, který poptává příjemné a dlouhodobé bydlení, nechce bydlet na sídlišti v panelovém domě a bydlení v klidném domě je pro něj prioritou. Majitel požaduje slušné a bonitní nájemníky, nekuřáky a upřednostní zájemce bez zvířat. Nastěhování je možné ihned. V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat, nejlépe e-mailem.
Cena:
Pronajato
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Šárka Sabová, DiS.
RE/MAX Alfa
Spálená 97/29
Praha 1 - Nové Město, 11000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 776 636 121
Tel. do kanceláře: +420 296 240 400
E-mail: sabova.team@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 205-NP10000
Dispozice:
1+kk
Číslo podlaží:
2
Počet podlaží v objektu:
4
Podlahová plocha:
23 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Vlastnictví:
Družstevní
Typ nemovitosti:
Byty
K nastěhování:
1. 3. 2024
Odpad:
Kanalizace
Plyn:
Plynovod
Umístění objektu:
Klidná část obce
Energetická náročnost budovy:
D