Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem bytu 2+kk v osobním vlastnictví 54 m², Praha 7 - Holešovice (ID 096-NP05268)

ulice Heřmanova, Praha 7 – Holešovice mapa

24 500 Kč ( za měsíc)
GMimořádně
nehospodárná

kk
2x
54 m2
3/6
Exkluzivně

Pronájem bytu 2+kk 54m2

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k pronájmu byt 2+kk v nově zrekonstruované rezidenční budově s výtahem. V luxusní Rezidenci Heřmanova 562, v Praze 7-Holešovicích byly při citlivé rekonstrukci obnoveny původní architektonické prvky fasády a vnitřní výzdoba. Celá přestavba byla realizována s uživatelskými standardy moderní doby. V domě je bezpečnostní systém, rychlý internet, magnetické zámky apod. 

Tato část Holešovic sousedí s Bubenčem a je jednou z nejatraktivnějších čtvrtí Prahy s výraznou uměleckou atmosférou. Nachází se zde Národní Galerie Praha, Veletržní palác a Akademie výtvarných umění. Je to výborné místo pro život ve čtvrti plné obchodů, kaváren, restaurací, bister, kancelářských budov a nejrůznějších služeb. V blízkém okolí je nedávno dokončené obchodní centrum Stromovka, mateřská, základní i střední škola, zdravotnická zařízení a dva rozsáhlé parky. Do pěti minut chůze jsou zastávka metra C Vltavská a zastávky tramvají na Strossmayerovo náměstí, ze kterého je snadná dopravní dostupnost po celé Praze.

Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem a plně vybavenou kuchyňskou linkou, ložnice s vestavěnými skříněmi, předsíně, samostatné toalety, koupelny se sprchovým koutem a pračkou/sušičkou. Vybavení a zřizovací předměty jsou v nejvyšší kvalitě: lité podlahy terazzo, dubové parkety, bílé bezobložkové interiérové dveře, koupelna Senesi. Vytápění je řešeno elektrickým kotlem a odběrné místo bude převedeno na budoucího nájemníka. K bytu náleží sklepní kóje. Po dohodě může být jednotka zařízena dalším nábytkem. Kauce na vybavení a zařízení činí 40 000,- Kč a měsíční zálohy na služby podle počtu osob 3500-4000,- Kč. Poptávající klient je srozuměn s úhradou provize pro realitní kancelář ve výši jednoho měsíčního nájmu plus DPH. Pro další informace nebo sjednání termínu prohlídky prosím kontaktujte níže uvedeného makléře nabídky.
Cena:
24 500 CZK / za měsíc
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Stanislav Malík, MBA
RE/MAX Diamond
Samcova 1177/1
Praha 1 - Nové Město, 11000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 602 719 556
Tel. do kanceláře: +420 224 247 291
E-mail: stanislav.malik@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 096-NP05268
Dispozice:
2+kk
Číslo podlaží:
3
Počet podlaží v objektu:
6
Podlahová plocha:
54 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
K nastěhování:
1. 5. 2024
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
54 m²
Plyn:
Plynovod
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vybaveno:
Ano
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G