Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 922 m², Kojetice (ID 253-NP01880)

Kojetice – část obce Kojetice u Prahy mapa

6 454 000 Kč ( za nemovitost)

922 m2
Exkluzivně

Prodej stavebního pozemku 922 m2, Kojetice u Prahy

V exkluzivním zastoupení majitele nemovitosti Vám nabízíme prodej stavebního pozemku o celkové výměře 922 m2, v obci Kojetice u Prahy. Pozemek se nachází u původní zástavby rodinných domů z jedné strany (křižovatka ul. U Křížku x Na Skalkách) a u nové výstavby. Pozemek je slunný a nachází se v zástavbě rodinných domů, po levé straně aktuálně probíhá výstavba domu (již hrubá stavba). Komunikace před pozemkem (přístup na pozemek) je asfaltová ve vlastnictví Obce Kojetice. Na pozemek je vybudován stávající vjezd se sníženou obrubou. Pozemek se nachází v zóně s nízkým nebezpečím výskytu povodně - zóna 1, tzn. nejde o povodňovou zónu.

Na pozemku jsou již vybudované inženýrské sítě:
1) vodovodní šachta včetně osazení vodoměru, smlouva s provozovatelem Středočeské vodárny
2) tlaková kanalizace připojena prostřednictvím kanalizační čerpací jímky umístěné na pozemku uživatele, smlouva s provozovatelem Obec Kanalizace, šachta není vystrojena čerpadlem, neboť nebyly na pozemku rozvody elektro, na které by bylo možné čerpadlo napojit
3) vlevo od vjezdu je sloup nadzemního vedení elektro ČEZ, v minulosti odsouhlaseno napojení s jističem 32 A, vybudován kiosek (aktuálně bez osazení elektroměru)
Plynofikace v Obci ano, trasa plynovodu je v komunikaci cca 1m od obruby. Připojení na plyn je dle předchozí dohody s Obcí možné, tzn. aktuálně není přípojka plynu svedena na pozemek. Na pozemku studna.

Dle územního plánu obce Kojetice se jedná o pozemek pro využití výstavby "BV" - bydlení v rodinných domech - venkovské. Podmínky pro využití ploch "BV" 1) Hlavní využití (převažující účel): různé typy RD s možností chovatelského a pěstitelského zázemí pro samozásobení, zeleň (obytná, veřejná, ochranná) a veřejné prostranství. 2) Přípustné využití: nerušící obslužné funkce místního významu, na pozemcích RD dále jedna stavba pro podnikatelskou činnost, nezbytná technická a dopravní infrastruktura související s bydlením. 3) Nepřístupné využití: výroba a skladování.

Podmínky prostorového uspořádání: a) max. intenzita využití pozemků 25%, b) min. koeficient zeleně 50%, c) maximální výška zástavby 10 m pro střechy šikmé a 8 m pro střechy ploché, d) rozmezí výměry pro vymezování stavebních pozemků: min. výměra standartně 800 m2, stavební pozemky v zastavitel. plochách Z-05 a Z-06 hraničící s plochami nezastav. území min. 1000 m2, maxim. výměra není stanovena.

Majitel nemovitosti má k dispozici kompletní možnou dokumentaci k pozemku a přípojkám, i návrh rodinného domu na pozemku (koordinační výkres a situaci na pozemku).

Pro více informací neváhejte kontaktovat makléřku nemovitosti.
Cena:
6 454 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Kupní cena je uvedena včetně provize RK.
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

6 454 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ing. Mgr. Veronika Černá
RE/MAX Ambassador
Cíglerova/metro Rajská zahrada
Praha 9 - Černý Most, 19800
Česká republika
Tel. na makléře: +420 603 841 020
Tel. do kanceláře: +420 603 295 748
E-mail: veronika.cerna@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 253-NP01880
Druh pozemku:
Pro bydlení
Celková plocha:
922 m²
Inženýrské sítě:
Vodovod, Kanalizace, Elektřina
Typ nemovitosti:
Pozemky
Doprava:
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Odpad:
Kanalizace
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod